Showing posts with label Skin Food. Show all posts
Showing posts with label Skin Food. Show all posts

Wednesday, February 19, 2014

Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off

Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off
Kamu bisa beli gantungan kunci kepik itu DISINI atau hub. 0821-4177-9263
Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off - Hello~ How are you? ^_^ I'm here with another beauty review. It's been awhile yeah hahaha Today's review is about a mask from Skin food! It's a sugar mask wash off. Means.. it's from 'black sugar' and you need to 'wash it off' after you done. But I won't say it is a mask though. It's more like a peeling. Oh well well just read my review yeah~

Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off - Hi~ Gimana kabarnya? ^_^ Aku mau buat review tentang beauty produk lagi nih. Udah lama ya nggak review hahaha. Hari ini review tentang Skin food masker! "Sugar mask wash off" yang artinya masker ini dari "black sugar" dan kamu harus membilasnya setelah selesai jadi kayak pakai sabun cuci muka gitu. Tapi tapi aku kayaknya nggak akan bilang ini masker deh, menurut aku ini lebih seperti peeling. Kenapa? baca reviewnya aja ya~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design