Showing posts with label DIY: How To. Show all posts
Showing posts with label DIY: How To. Show all posts

Tuesday, December 23, 2014

Cara Benar Menyimpan Masker Bubuk

Hi! Cuman mampir sebentar buat nulis artikel ini hehehe.. Artikel simpel dan pendek aja.. ^_^
Bagi seorang perempuan, masker itu produk skin care yang penting kan? Soalnya yang namanya masker ini bisa buat wajah jadi kenyal, cerah dan halus dalam waktu sekejap ;)

Masker sendiri ada beberapa macam, ada yang jenis clay, peel-off, bubuk dan masih banyak lainnya. Nah yang kali ini mau di bahas adalah masker bubuk. Masker bubuk ini salah satu favorit aku karena harganya murah dan nggak cepat habis. Pakai sedikit saja, bahkan nggak sampai setengah bungkus udah bisa nutupin seluruh wajah :D

Tapi yang bikin kesal dari masker bubuk ini, kalau sudah terlanjur di buka. Bubuknya bisa jatuh dan berterbangan dimana-mana. Walaupun sudah di karetin atau di jepit, masih bisa tuh bubuk keluar-keluar (kok bisa ya.. yang salah aku atau bubuknya ya hhmmmm)

So.. Aku nyaranin, siapin wadah yang sudah tidak dipakai :)
Disini aku pakai bekas bedak Marcks. Wadah apa aja bisa, yang penting tertutup ;) Jadi dia tetep bersih ^_^

Cara Benar Menyimpan Masker Bubuk


masker bubuk untuk wajah

Jadi kelihatan rapi kan? Dari pada di bungkus-bungkus seperti foto sebelah kanan tadi..
Setelahnya si wadah bisa di kasih nama juga. Misal ini masker A, satunya lagi masker B ^^
Tapi karena sudah di buka dari bungkus. Aku saranin sih segera di pakai. Jangan lama-lama di biarin di wadah ;)

Okey sekian dulu postingan kali ini. See you di postingan berikutnya ~
------------------------------------------------------------------------------------------
 Follow on Bloglovin
Saya juga jual Kue tart, cupcake, birthday cake, wedding cake khusus daerah Surabaya - Sidoarjo dan sekitarnya. Cek di ~

Friday, September 20, 2013

DIY: How to Make a Rose Hairpin

DIY: How to Make a Rose Hairpin

DIY: How to Make a Rose Hairpin - August 26th was my little sister birthday and I make this rose hairpin for her birthday present because she love rose. She was happy when I gave it to her and always wear it on a ponytail :)
Giving something that is made by you, it's very special and precious. Handmade things are very limited and detail, cause it made from love lol, patient, and thorough hahaha I am funny but for real I am sure it is special. So what about you~ make this hairpin for your loves one~ read more for tutorial
oh anyways don't forget to check my store lol Toko Luch Luch Craft  I'm selling handmade things for Indonesia resident only but just love me by leave a comment on my store :)

Saturday, August 3, 2013

DIY: Easy Earrings Box - Membuat Tempat Anting Sendiri

 Easy Earrings Box - Membuat Tempat Anting Sendiri
Finally, I post my DIY project. I didn't have much idea lately hahaha but finally I made it \m/. Today DIY post will be about how to organize your earrings and make your own cheap easy box for your earrings. If you have many earrings, I'm sure you don't want to put everything in a box like it show in the first photo cause ofcourse it will broke your earrings lol and you will be confuse to find the right earrings you want xD
 To make this DIY, The stuffs that you need are easy to find and won't make you spend alot money on it :)

Akhirnya aku buat ini pos DIY, soalnya akhir-akhir ini aku miskin ide T_T wehehehe. DIY pos hari ini tentang, bagaimana cara mengatur anting-anting kamu dan membuat box murah dan mudah untuk anting kamu. Kalau kamu nih punya banyak anting ya, pasti kamu nggak mau kan naruh antingmu di box, seperti yang bisa dilihat di foto pertama sebelah kiri ini.  Cara kayak gitu bisa bikin anting kamu rusak plus kamu juga bakal bingung waktu lagi pilih anting yang mau dipakai xD
 Untuk membuat DIY ini, barang yang kamu butuhkan cukup mudah didapat dan murah ;)

Thursday, March 14, 2013

How I Hang My Necklace + Tutorial

how to hang your necklace tutorial
Ok so.... I think I already answer by the photo above hahaha 
move to tutorial~ Read more!!

Monday, January 7, 2013

How to Recycle at Home

recycle at home

So I like to keep things. Like broken bracelet, necklace, old rings etc. I even keep the soap box lol I just love to keep garbage.  I did it because I believe that one day it will be useful  ^ ^ and.. I'm right and now I'm going to share to you guys~~!!

go green
some of my 'garbage' collection


Monday, December 10, 2012

Simple Way to Decorated a Plain Basket

decorated your basket

I've been very busy decorating my house these days. I had to moving things and clean it.. it was really tiring days but also very happy days. This is like my third times decorated my house this year lol I got bored easily. And then.. I saw this basket that mom used to put dirty clothes hahaha. She bought bigger one already, she didnt need this one anymore and so I turn it to be cute~ ( you agree that is cute, right?) and use it as umbrealla basket~!! SO..
Let's see how I did it. It's very simple and easy to do!!

Sunday, November 4, 2012

Decorated Cup of Noodles (Tutorial)

noodle cup tutorial

Hello Hello!! How are you?? I hope you are doing fine \m/
Now I'm going to show you on 
how to transformation a cup of noodle to be a beautiful cup that you can use for anything! \m/ 


I love noodle. Me and noodles are like new married couple, we can't be seperated~
I can eat noodle (any kind, noodle soup..) 3 times a day but that's really unhealthy!! ~(´゚∀゚`)ノ
so I have many  empty cup of noodles and that will be very useless if i just throw it into garbage..
Love you earth~ (〃´ノω`)。o○゚+。:.゚.:。+おはぁ゚+。:.゚.:。+ 

Tuesday, October 9, 2012

How to Easy Frame Your Cross Stitch

frame cross stitch
Lately I've been addicting with cross stitch! I make many simple cross stitch that I got the pattern from Cross me not. The patterns are very cute and easy for beginner like me... but but I want to hang my work on the wall but.. buy some frames for many cross stitch that I make, it would be expensive xD So I make this cute frame~  CHEAP and it's very easy to follow! 

Wednesday, September 12, 2012

How to wrap plushie for birthday present

hibari kyoya

Hello! In this entry I would show you how to wrap your bday present, easy and cute!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design