Showing posts with label Beauty: Online Store. Show all posts
Showing posts with label Beauty: Online Store. Show all posts

Monday, May 4, 2015

Beauty Review: Atomy BB Cream

Beauty Review: Atomy BB Cream

Beauty Review: Atomy BB Cream - hi ^^ Apa kabar? Ternyata sudah lama ya nggak nge-post. Soalnya kesibukan saya super banget. Kalaupun ada waktu luang juga udah capek banget, jadi bawaannya pingin tidur aja :) Plus saya sakit sampai seminguan, waktu itu panas tinggi sampai 39.6 celcius.. woooaaaahhhaaaaa~ Panas banget kan? Padahal itu hari ke-3 nya. Hari pertamanya udah panas banget, terus hari ke dua lebih panas lagi, hari ke 3 panas juga tapi lebih mendingan..oh iya nggak ada yang tanya ya? hehehe

Kembali lagi ke post nya ^^
Atomy BB cream ini di tawari oleh Miss lie dan sekarang jadi bb cream favorite-ku. Karena..?
Well baca aja kelanjutannya.

Saturday, September 14, 2013

Review: Choies Wig

Review: Choies Wig - Hell-O I'm back with another hair review xD This time, I bought a wig from Choies
I'm sure you do know choies fashion online store, right? I love their online shop, Choies have cute collections and nice service :)
I bought some items from Choies. I already make some posts, you can check on Loving my new bag - Choies order review  or my Kpop inspiration style with Choies on Black and White - Kpop Girl's day Expectation
Anyways, read more about the Choies wig~

Wig Choies review - Hi, Aku akhirnya buat pos lagi tentang dunia per-rambut-an. Kalau bilang perambutan nanti disangkanya aku lagi ngomongin buah rambutan lagi hehehe nggak lucu ya? xD Tapi yang kali ini, aku bakal mengulas tentang wig yang baru aja aku beli dari Choies
Kalau kalian sering mampir ke blog aku, pasti kalian tau tentang choies fashion online store kan? Aku suka banget sama OS-nya mereka. Choies ini punya koleksi yang lucu plus servis yang bagus ramah lagi :)
Aku beli beberapa barang dari Choies. Aku juga udah buat beberapa pos-nya. Kamu bisa lihat di Loving my new bag - Choies order review  atau pos fashion aku yang terinspirasi dari Kpop di Black and White - Kpop Girl's day Expectation
Dari pada banyak ching chong mending langsung aja ya di review~

Review: Choies.com Wig

Sunday, September 8, 2013

Where To Buy Hair Extensions? - Cheap hair extensions

hair extensions cheap

Hello ladies, Are you looking Cheap hair extensions  with a nice quality?
I'm introducing you the BestHairBuy ( http://www.besthairbuy.com/ ) is the best hair extension online store. The www.BestHairBuy.com sell human hair extensions from real human hair donor. From Virgin Brazilian hair extensions, Malaysian real hair extensions, Indian Remy hair extensions and many more.

You also can get Clip in/on hair extensions, Micro loop / ring hair extensions, Fusion / Pre Bonded hair extensions, Weft / Weave hair extensions and even the hair accesories hahaha.
AND It is in any lenghts, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch hair extensions and there are more to choose.

Mostly you can find everything you need in one store.


WHY IS IT IMPORTANT TO CHOOSE HUMAN HAIR EXTENSIONS?
First, human hair extensions are strong. Human hair extensions are stronger than the synthetic one. Do you know that the human hair is as strong as aluminium and can hold up to 1/3 weight in the water.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design