Tuesday, October 23, 2018

Best Elevator Shoes - Chamaripashoes.com


Hello dear reader~ Today's fashion post is about Elevator Shoes. This is something new for me because I don't shop for men. Let alone husband, I don't even have a boyfriend LOL. Anyway, Elevator shoes is like shoes that have thickened sections in the insoles so then the wearer will apper taller~ I guess it's just like women with high heels to make theirself more confidence. Men needs more confidence with the appearance too :D and Chamaripashoes.com makes the best Elevator shoes outthere~ :D

Saturday, October 20, 2018

Kucingku Lebih Romantis Daripada Kamu Yang Pacaran 5 Tahun Nggak Diajak NIKAH

Kucingku Lebih Romantis Daripada Kamu Yang Pacaran 5 Tahun Nggak Diajak NIKAH

HAHAHAHA Sori ya yang tersinggung sama judulku. Ya mau gimana lagi loh. Kucingku memang kenyataannya gitu sih.. Lah kamu 5 tahun pacaran nggak nikah-nikah.. masak serius sih lebih romantis dari pada kucingku yang udah halal?? hah?? hahahahaha

Sunday, September 30, 2018

Review: Pengalaman ke Big Bad Wolf Surabaya 2018. Lebih Menarikkah?





Halo BookLover ~!


Bazar Buku terbesar di Indonesia yakni BIG BAD WOLF kembali hadir di Surabaya untuk kali ketiga. Tahun lalu, aku berbagi pengalaman dalam tulisan di blog saat menghadiri BBW2017 dengan tiket preview pass (akses masuk sehari lebih awal). http://www.luchluchcraft.com/2017/10/review-pengalaman-ke-big-bad-wolf.html

Nah, tahun ini pun aku berhasil mendapatkan tiket preview pass tersebut lho! Di bawah ini aku bakal tulis perbedaan apa saja yang kurasakan dari tahun lalu, dan kira-kira lebih seru yang manakah? Scroll ke bawah yuk!



( Untuk lebih memberikan gambaran jelas, kalian bisa terlebih dulu tonton video youtube aku ini. Isinya seputar buku apa saja yang ada di sana dan videonya gak lebih dari 8 menit kok hehe )



Books,Books and Wolf :)


Kalau saat menulis profil di medsos atau dimanapun, aku selalu menambahkan tulisan pecinta buku, bibliophile, bookworm, ataupun booklover sebagai identitas diri. Mengapa? Karena buku bagiku adalah bagian dari diriku. Saat bayi, aku sudah dikenalkan papa sama yang namanya buku. Papa selalu memotret semua anak beliau diatas tumpukan buku yang berserakan sedari anak-anaknya masih kecil haha. Lemari buku beserta isinya selalu jadi salah satu barang paling berharga yang ada di rumah. Sewaktu sekolah pun aku terbiasa menghabiskan waktu di perpustakaan dan bahkan pernah beberapa kali mendapatkan hadiah sebagai murid teladan membaca dan menulis dari guru di perpus hehehehe

Sebagai orang yang cinta buku dan menyebut buku sebagai 'kekasih hati' (kinda weird, I know..), aku tentu memandang miris kebiasan warga negara kita yang memandang buku sebelah mata, alias gak penting-penting amat. Minat membaca negara kita bukan rahasia memang tergolong rendah. Dan gak butuh mengamati survei berbegai lembaga untuk tahu hal itu, cermati aja orang-orang disekitar kita berapa banyak yang sering kita lihat nenteng buku ditangannya?

Tapi, seiring berkembangnya jaman pola pikir pun berubah. Seperti halnya sekarang ini. Ada banyak event  buku yang kerap diselenggarakan di Indonesia. BIG BAD WOLF pun salah satunya. Dan dari event-event seperti inilah kita dapat melihat, bahwa masyarakat kini lebih menghargai yang namanya buku dan banyak diantaranya mulai menjadikan membaca sebagai prioritas dalam menggali ilmu.


Di sini tempat ambil tiket Preview Pass

Tuesday, September 18, 2018

Spending Time with Lil Sisters


Spending Time with Lil Sisters - This is so not important blog post hahaha that is exactly why I posted it hahaha. Me and my two little sisters who are not so little but yeah compored than me their body is a little.. just a little.. slimmer hahahaha
We are barely going out together just the three of us. But here we are~ shopping together~ in a mall we didn't plan on going~ 

Monday, August 27, 2018

Ready For Autumn and Winter with FashionMia

Ready For Autumn and Winter with FashionMia

Hello dear reader, me again~ right now, my favorite snack is french fries but it has nothing to do with today's post hahaha. But if talking about favorite things to do, of course the answer would be SHOPPINGGG. And FashionMia is one of the online store site that I recommend you to check~ 
as for my favorite women's blouses. I will show you my top 6 from FashionMia :D

Monday, August 13, 2018

For You Who Love Shopping~


Hello dear reader!! How are you? I hope you are fine!! I miss my blog and want to blogging again in my free time ^_^ Also I lost just a little weight so I'm gonna show you all how not so fat I am!!!! huahuahuaha!! and as a girl, I am just like any other girls, we love shopping~! Right?! Am I right?! or Am I so right?? and shopping online is one of my favorite thing in the world. I've been shopping online alot this month. Mostly because right now I like this particular fashion style and it's hard to get cheaper price in an offline store huhu T^T.. I also follow some site that share information about discount, because just like other humanbeing, if there's same clothe in two stores, and the other one is cheaper, I am sure you are going to the cheaper one, right??!! hehehe and in 2018 Hasoffer Promo Code you and I can find very usuful information~~ Because I am nice just like that and like this. So I share what I know. Share=care haha

Tuesday, July 10, 2018

.

Been in this bussiness for almost 5 years. I had meet many various people. Some really nice person, some just the worse you can imagine -.-.. But since right now, I am so pissed off and remember all the bad sh*t happened so I need to share before I explode.

I once have a customer. Ask me to reply fast, fast, fast, fast. Like I only talk to her. She msg me at 5pm and want the cake to be deliver at 6pm. I explain to her so many things including the fact that I have to find a driver after the cake is done and it may take some times. Maybe she didnt get it. Perhaps she is just a moron. oh wait I think she IS a moron. Anyway, the cake finish in like 45min. Just so you know, it was fast. I work in a rush just for her sake. ofc the cake turn out to be pretty because I am just a simply smart cake artist duh.
And then, finally time to find a driver to deliver her cake. the first driver said he can. but took him really long time to get here. Meanwhile, she didn't get it and keep fussing me about why I am so slow and such -.-.. what an ungrateful little piece of sh*t. and I told her okey wait up I will find another driver who can come here faster.. while I am doing it, she keep fussing me! and blaming me! and when the cake finally arrived, no thank I get from her?? after all the rush?? for real you little asshole?? All I got only a msg about how I didn't work fast, about how I make her mom wait. and other shitty shit. If her mom know this fucker acted like this toward other people she must feel really sad.
Perhaps you are wondering why I took her order. Well, she wasn't the first person, sometimes I took order with only 1 hour work. But before her, I was never met someone like her never!! just until this little f*cker came to my life and ... yeah you know what they say, devil walks among us human. Guess, I just met one.

Another story. I do make custom cake. In a day I usually make around 10 cakes. So that means in a month I make 300 cakes.. so in a year I  make 3.600 cakes.. don't you think it's alot? yeah for me it is. So I think I am professional enough yeah right? So come this lady, asking me if she can change the design after the cake done if she didn't like it. Yeah I get it, I can understand her. So I told her, once the cake done, you can only ask for a change if I didn't make the cake like the design we already agree on. And then she said, what if the cake didn't look good? Can I have my money back??.. WTF lady just WTF WTF.. so I wasn't rude yeah. I reply.. well you can see my work in our social media, so usually the cake will turn out like that :)  (with a freaking SMILE okey??) and then this ladyhole still talking about it and I reply just the same as I told her before. And then she didn't reply me and she didn't order.. WELL THANK GOD. I don't know what trouble will I get if this lady continue and order. and I am not sure there is people who will take her order. So cocky

I'm feeling good after I wrote. I'll publish this and perhaps delete it later or not..
These are only 2 stories I remember right now. Actually there are alot more. But don't get me wrong okey. I told you there are like 3.600 cakes I make a year and two annoying stories. Means there are plenty good people and just a few real ass in the hat people. Sorry for the rude words. I am rude when I am rude. lol.

❤ XOXO 

By Inge Lakawa

Thursday, March 15, 2018

Fashion: I am Happy Anywhere I Can See the Ocean


Fashion: I am Happy Anywhere I Can See the Ocean - and even tho the tittle is about ocean. This post or the fashion is nothing about ocean at all hahaha. Because I think if I going to the beach wearing that style, it'll be really uncomfortable due to the hot sun on the beach hahaha. Well, I still wear my hijab tho but I just don't wear those top hihihi

Thursday, March 8, 2018

Fashionmia: Cute Summer Outfit 2018

Fashionmia: Cute Summer Outfit 2018
Round Neck Colorful Pleated Skater Dress

Fashion: Cute Summer Outfit 2018 - you know summer is just in couple of moths \^o^/ and who's excited?? One of the best thing about summer is we can wear cute outfit that show our skin!! haha!!
and I will show you some cute outfits I found recently. As they said, sharing is caring ;) When I saw these outfit, I immadiately think about making a blog post about it. And here some of my favorite dresses for this 2018 summer~!!

Wednesday, February 28, 2018

Best Wedding Dresses by MILLYBRIDAL


Best Wedding Dresses by MILLYBRIDAL -  Hallo!! Finally yeah I post something haha. Because yeah you know the holiday~the work and lalala things I only making excuses haha!!! 
Anyways guys, in my 26th year of my life. I want to get marry!! So I checking a wedding dress, even tho I don't have 'the man' who wants to marry me LOL but whatever lah I still can check some wedding dress, right???? Maybe I would find a good one~ The one I am in love with~ *the dress I meant :D 
And then I found this site MILLYBRIDAL - UK.MILLYBRIDAL.org and they sell very cute wedding dresses >.< the price also reasonable >.< 
Please check some of my favorite wedding dress and help me choose yeah~!!! haha

Sunday, February 11, 2018

REVIEW Makanan: Mommy Seblak Basah Instant

REVIEW Makanan: Mommy Seblak Basah Instant

REVIEW Makanan: Mommy Seblak Basah Instant - Gendut2 gini aku picky loh kalau makan hehe dan akhir-akhir ini suka banget makan seblak. Hampir setiap hari gojekin seblak tapi cuman mentok level 1 aja, seringnya nggak ber level, iya nggak tahan pedes tapi suka seblak okkk???  dan aku udah coba banyak merek di gofood tapi cuman suka sama satu ini aja, nama nya 'seblak judes' di sidoarjo :D Enak, porsi banyak, nggak mahal juga :D
Tapi sekarang udah enggak lagi, soalnya bisa buat sendiri. Lihat resep dan cari cara membuatnya di youtube. Gampang banget ternyata, 10 menit sudah selesai :D Lumayan hemat ongkir dll hehe

Nah beberapa saat yang lalu waktu aku pergi berburu komik murah, 5.000 dapat 3 di pameran Gramedia di Plaza Marina. Akhirnya mampir ke Papaya market because karena aku I hungry laper gitu loh haha. Tapi pinginnya makan yang snack2 macam bola ubi hah nyambungnya sama seblak nggak ada blas...

Tapi si adikku menghampiri akyu yang sedang duduk cantik menunggu bola ubi unyu-unyu di goreng dari yg chibi berubah jadi chibo :D Ya nggak penting lah ya   Anyways, adikku bilang, "kak ada seblak instant, nggak enak paling" terus aku kayak, " O_O what the what!! Kita harus beli!!" karena guysss itu unik gitu yaa!!! Kalau katanya Tamaki from Manga Ouran High School Host Club, kita ini hidup harus coba banyak hal, karena pengalaman itu yang penting :D ya kaaannn~

Saturday, February 3, 2018

Fashion Spring 2018: Cute Dresses From BerryLook


Fashion Spring 2018: Cute Dresses From BerryLook - Hello ^^ So recently I found nice site, they are selling cute clothing for women and and also it's Cheap Women's Clothing!! How awesome!!! I know because a lot of you love cheap but cute but also nice quality clothing, right, right, right??? Well at least, I do :D 
That is why I want to share with you this information I know :) So the online store is called 'BerryLook' as I already mention in the title LOL. BerryLook shipping worldwide and right now, their 'popular product' is on sale up to 70% OFF 
In this post, I want to choose cute dresses that you can wear on this year spring season :)

Sunday, January 28, 2018

Saat Hobi Saya Menulis Semakin Di Apresiasi Banyak Orang Berkat IDN Times




Ketika seseorang bertanya kepada saya " apa hobimu ", saya selalu menjawab : Membaca,membaca dan menulis. Kemanapun saya pergi, saya selalu membawa buku untuk dibaca. Dan ketika ada jeda waktu antara pekerjaan dan makan, saya akan kembali membuka lembaran demi lembaran dalam buku dan kembali membaca lagi. Dan disaat pikiran saya terlalu penuh dan berisik dengan segala percakapan, pemikiran, dan spekulasi dari yang saya baca, saya akan menuliskannya.


Kalau dari paragraph diatas, kesannya seperti saya adalah orang yang memiliki banyak pengetahuan atau informasi ahahahaha gak kok XD Yah, tapi seperti itulah gambaran seseorang yang gemar membaca. " The more that you read, the more things you will know. The more that you learn, the more places you'll go." Kata Dr. Seuss. Tapi apa gunanya sebuah informasi jika kita tidak bisa berbagi? Bukankah informasi itu sumber berita. Dan berita harus disiarkan agar orang-orang tahu. Bisakah saya menjadi salah satu orang yang menyebarkan informasi atau meng-share melalui kegemaran saya dalam menulis melalui sebuah artikel? Mampukah saya padahal saya bahkan tak pernah mempelajari tata cara menulis artikel yang benar sebelumnya? Akan banyakkah orang yang mengapresiasi?

Saturday, January 27, 2018

Fashion: I Wanna Be A Tree


Fashion: I wanna be a tree - Hello Hello ^^  You know sometimes when I sit in toilet, doing the stuff lol. I always get so much ideas, inspiration!! I am so fire up with all the positive things!! I meant when I am in toilet, I will be me but with a lot more positive minds. But when I'm done, I meant the toilet business. I will be back to the usual me which is uhm... lazy, not organize, not everything.
IS TOILET A MAGICAL PLACE???? DO YOU FEEL THE SAME WAY TOO??
It's just weird you know..~

But back to Today's fashion. This is something I wore to mall after very exhausted long work day.. I told me self, "Inge!! you deserve to be happy!!" So I went to mall and ate all the food I wanted to eat!

Tuesday, January 23, 2018

Waiting for.. Jodoh (ha..ha..ha.. ketawa garing)

Guys.. katanya orang-orang dan banyak blog yang ku baca..
Katanya kalau lagi nyari jodoh harus di umumkan ke suluruh jagad raya.. biar semua tw.. yang dari kutub utara sana sampai yang tinggal di bulan..
Jadinya guys.. ini nih si yang punya blog, me me me lagi nyari jodoh wkwkwk
Ayo yaaaa yang mw serius berkeluarga LOL bisa kontak aku. Email aja di iloveutop@yahoo.com
Nanti aku balas :D

Nah si yang punya blog me me me ini, udah oke lah ya umur nya 26th gt lohh~ still single ready to mingle LOL..

Anyways~ Si mas nyari apa? yang pinter masak? aku pinter banget deh~ sebelum bikin nih blog, aku buat spageti schotel. iya nggak makaroni schotel. Cerita nya bikin spageti overdosis, kebanyakan gitu... jadinya sisanya di pangang pake resep makaroni schotel. Itu first time banget buatnya tapi rasanya Masya Allah enaknya hahaha iya lebay aku, soalnya yang bilang enak semua yang makan, gimana dong? Tapi seriusan enak.. kalau yg first time aja udah enak apalagi yang second time and seterusnya yaaa??

Apa masak belum cukup? Masih mempertanyakan apa aku pintar mengurus keuangan rumah tangga? Masya Allah mas.. ta'aruf aja belum nanyanya udah gitu banget. Tapi tenang kang mas. Sebagai owner dari Luch Luch cake yang sudah di dunia perbisnisan cake selama hampir 5thn ini. Alhamdulillah sepertinya aku udah cukup percaya diri dengan kepintaran ku dalam masalah uang uang an ini.. Walaupun kalau lihat makanan enak suka kalap tapi ya sudah lah ya.. bisa di atur.. paling gak aku nggak kalap belanja berjuta-juta buat satu tas. ya kan? ya kan? ya kan????????????

.... terus apa lagi syaratnya yang dibutuhkan? Udah deh ya kebanyakan mintanya..
Kata si blog yang aku baca nih ya.. waktu di tanya. Kamu nikah karena apa?
Karena sudah cukup umur?
Karena di tanyain ortu terus?
Karena pingin punya pendamping hidup?
dan karena karena yang lain..

Guys plis.. katanya jawabannya itu harus KARENA ALLAH
yang sumpah guys,, aku nggak tw artinya.. yang ngerti artinya plis bantu jawab di komen.
Aku udah pakai semedi segala gitu.. merenungkan artinya tapi aku sama sekali nggak ngeh gitu..
Apa karena nikah itu ibadah jadi makanya kita melakukan karena Allah..?
Sudah aku nggak tw.. mumet.. kayaknya butuh waktu untuk memahami...

hehehe..

Itu sungguh misteri..

Oh iya satu lagi :D.. biasanya kalau ada yang bilang 'doain yaaaa' aku langsung doain saat itu juga. Soalnya kalau di tunda tunda pasti lupa wkwkwk. Makanya guys habis baca ini. Doain ya aku cepet di pertemukan, di persatukan, cieee uhuk uhuk. Langsung ngomong amin yaaa

udah gitu aja.. udah jam setengah 12.. 

Friday, January 5, 2018

FASHION FOR ALL SEASON - www.Stylebest.com

FASHION FOR ALL SEASON - www.Stylebest.com


FASHION FOR ALL SEASON - www.Stylebest.com - Recently I discover nice shopping site with nice collection, affordable price, and shipping worldwide of course!! ^^ It's the www.stylebest.com !!

and since it's new year. HAPPY NEW YEAR yeah!! I hope the year will be a great one for all of us! It's winter season now in some part of the world and of course it's raining season here in Indonesia. 2 days ago I heard really scary thunder lighting sound, woke me up from my sleeping beauty :(

So!! I think why not make a fashion list for all season. I mean you can buy summer outfit in this winter season so then when summer come, you'll be ready!!
Anyways this is some of my recommendation, of  course you can check more on their online store. I also share some of coupon, it's 30% OFF coupon. Make sure to check it out~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design