Saturday, October 21, 2017

Keep Your Faith

Lately I like writing!! Write about many things. It makes me relax :) It's reduce stress. It makes me happy. It brings happiness! I think if you are stress, you should write a blog. It does help me and other people as well :) You should try as well, might help you!

I also like to read my own writing maybe because when I read it, I feel like, 'oh shit, you are this good, for real???' kind of feeling haha. So yeah.. Do you feel the same too when you read your writing? like a diary maybe?

You know the older you are, life doesn't get easy apparently haha. But getting old is a good thing! You can decide what you want, what you need, right? You choose how you live your life!

There was time when things really wasn't easy for me. I didn't know how to escape from the situation. It was chaos. I wish my life end just right there. I didn't feel like continuing this hard life.. in that time I found God :) It's true what people say, sometimes shit just happened so you know how to be thankful. When I remember God, life gets easier :) Well life still a big shit, but then you know how to be thankful. You realize everything happen for a reason. You know that it is your test, God test you, so it will end eventually and you will learn something from it. You will growing up learn something and become a better you :)

I don't try to be somebody teacher. People have there own problem. But I just want to remind that keeping your faith is important. So you can get through this. So you remember, there is always rainbow after storm. That the hard life you go through will eventually end. It just a matter of time :) Find the happiness inside the sorrow and you will see that it's not really that bad, huh? Find something you will be thankful with.. maybe you thank God, you are healthy now.. you thank God, people you love still healthy and here with you.. find something that you feel blessed right here where you at :)

Have faith and keep it ^_^

By Inge Lakawa
see you in next post~

Keep Your Faith

Thursday, October 19, 2017

FASHION: Gray and Blue

FASHION: Gray and Blue

FASHION: Gray and Blue - YOLO YOLO :D Me and fashion post again. I'm feeling great lately! Which is amaaaziiingg. Because as maybe you can read in my older post, I been depressed but thank you God I found my path and I finally back alive!!

So in Today's fashion I went shopping to a mall and choose this outfit. Lately I like pastel color. I used to like bright color such as red and red and red hahaha. My clothes are mostly red because the color can makes my skin looks whiter. The whiter you are, the more beautiful people think you are.. well so asian lah~

Monday, October 16, 2017

My TOP 5 MANGA and YOU MUST READ!!

My TOP 5 MANGA and YOU MUST READ!!

My TOP 5 MANGA  - Okey so I love manga ever since I was little. My first manga was this horror manga I bought when I was in 4 grade I think. Just because the manga book give me free candy bar. This little me loves everything free since looong time ago.. Candy taste real bad thought, gave me nightmare enough cause I still remember the taste till now.. taste like taxi car's smell mix with orange smell and and all the smell you mix into a candy.. okey if you know what I meant..
I love my first manga. The story was good for real!! Real horror!! Real scary o_O .. the title was something like 'alone in the dark' or.. what..? I can't remember, I tried searching but no result >.< I couldn't find!! why!!!

Move on.. so ever since then, I bought a lot of mangas. And then since right now, I'm a working woman and making some money, I bought a lot more than I used to haha. I didn't say I am an otaku ( I am not in that awesome level of love) but I do love manga ALOT!

And here is my favorite :D I don't rank it, okey! I show you some good shit :D May help someone out there who's looking for good manga but don't know where to start haha

Wednesday, October 4, 2017

REVIEW : PENGALAMAN KE BIG BAD WOLF SURABAYA 2017 ( BAZAR BUKU TERBESAR DI INDONESIA ! )



Halo BookLover ~!

Di post kali ini aku mau ceritakan sedikit pengalaman aku saat hadir di bazar BIGBADWOLF SURABAYA 2017 yang hingga saat post  ini ditulis, masih berlangsung .



Kalian juga bisa langsung cek video youtube aku ya saat hadir di BBW surabaya Preview Pass :)


APA ITU BIG BAD WOLF ??


BIG  itu besar. BAD itu nakal. WOLF itu serigala. Jadi XD ini adalah serigala besar yang nakal LOL dan emang nih serigala nakal banget tapi nakal nya buat kita semua kesem sem.. <3 ( kenapa ya yg bad slalu buat kesem sem..ciee ) secara dia menghadirkan buku-buku segunung dengan harga super-super murah! Bayangkan diskon antara 60% - 80% ! Gila ga?? XD Jarang banget kan?!
BIGBADWOLF sendiri ini hadirnya dari negeri jiran Malaysia. Dan  Big Bad Wolf ga cuma hadir di Indonesia aja, tapi sejauh ini pernah hadir di Thailand juga.
Di Indonesia sendiri, bazar BIGBADWOLF sudah hadir dari tahun lalu. Ini memasuki tahun kedua diselenggarakannya BIGBADWOLF disini. Dan penyelenggaraannya 2x di Indonesia. Di jakarta ( kemarin sekitar bulan akhir April -  awal Mei ) dan di Surabaya ( kalau saat ini berlangsung antara september akhir hingga awal Oktober ).
Info mengenai kembali hadirnya BIGBADWOLF ini sudah beredar sejak agustus akhir hingga september kemarin. Awalnya aku follow twitternya.Dan pantau segala informasi baru mengenai buku” apa aja yang bakalan hadir ( meskipun sampai detik terakhir menjelang pembukaan resmi di website nya  hanya di tunjukin sedikit banget soal buku’ yang bakalan ada ). Yaa kali yaa XDD secara buku nya ada se gunung bakalan rempong mungkin masukin satu” di web :D
Aku juga pantau twitter buat cari tahu gimana sih cara nya dapetin yang namanya PREVIEW PASS.

APA SIH PREVIEW PASS ITU?



Sesuai dengan nama nya. Jadi preview pass itu adalah tiket yang bisa kita gunakan untuk masuk ke dalam bazar sehari sebelum acara nya resmi di buka untuk umum.
So, sedikit cerita mengenai cara dapetin Preview Pass. Jadi kalo kalian pantengin Twitter nya kalian bakalan tau. Dan cara nya itu mudah banget.



Yang paling awal tweet yang muncul soal Preview Pass itu saat BBW ngasih info buat para bloggers / vloggers. Dan berhubung aku adalah Blogger, aku ikutlah kirim email sambil sertakan link blog aku. Waktu itu aku ngirim pada tanggal 31 agustus dan dapat email balasan pada tanggal 13 september .
Senang banget waktu itu. Aku kira waktu Preview pass nanti bakalan istimewa karna ga semua orang bisa masuk.

Tapi ternyata.. ga berselang lama dari hari aku terima email balasan, BBW nge tweet lagi cara lain buat dapat Preview Pass.


3000 GUYS!OMG!LOL! ga bayangin bakalan seramai apa itu kalo memang 3000 tiket kemungkinan bakalan ludes di bagiin  manalagi 1 tiket bisa buat 2 orang dan belum lagi tiket” lain yang kemungkinan juga dibagiin terlepas dari pembagian tiket yang satu ini. Aku jadi ngerasa klo Preview Pass nanti ga bakalan spesial.  Klo dulu orang nyingkatnya VIP pass buat nih tiket. Tapi karna kejadian di Jakarta kemarin, banyak yang beranggapan klo nih tiket is SO-NOT-VIP . Tapi aku down cuma sebentar sih, ga masalah deh akhirnya buat aku. Yang penting aku bisa hadir dari awal acara. Secara yang Surabaya tahun lalu aku baru bisa hadir 2 hari an menjelang tutup nya BBW. Dan pas Jakarta kemarin aku Cuma bisa ngeliat sambil ngiler lewat HP.
Karena 1 tiket Cuma bisa buat 2 orang, aku akhirnya suruh adikku buat daftar nih tiket member. Dan syukurlah dapat. Tapi aku sudah nebak sih bakalan dapat soalnya ga berselang 3 menit dari tweet aku langsung suruh dia kirim email LOL

Inge lakawa. yang jadi model ny adik aq XD setiap hari ada
dua pemenang yg diumumkan dari quiz.

Dan tiket ketiga yang ada di foto atas itu didapatkan kakak aku karna menang kuis di Facebook. Menang kuiz ini juga selain dapat preview pass nya juga dapat voucher 100rb. Lumayan kan? Hehe
BTW, rencana nya aku mau gunakan tiket itu sama teman aku. Tapi karna suatu sebab ga kesampaian. Alhasil aku masuk sendiri, dan kakak aku gunakan satu tiket bareng adik. Sedangkan 1 tiket biar ga mubazir plus indahnya berbagi, kita kasih ke teman kakak aku yang pingin hadir tapi ga dapat Preview Pass nya J

Tuesday, September 26, 2017

It Matters... Talking Nonsense...

In life, I learn that you can't make everyone happy.
I want people who I know and care feels happy most of time at least.. but by the time, I learn it's impossible to do.
One person to another person have a different standard of their own happiness. One person would be happy to just eat sweet cake, another don't like sweet cake but prefer a salty snack to make them happy. So you know, it's not always the same.
And then we will learn to act differently, so buy a sweet cake for A and buy salty snack for B, so both of them are happy... and then you realize you have no money left to buy yourself anything.. uhmm.. but if seeing them happy makes you happy then it's worth it, right?

and then you keep on doing that.. if you are so 'mr/mrs. nice 2017', you will have no regret, you are willing to do, it's not your burden, their happiness is your happiness.
But if you are just an average human being.. After all that's how God created us, the way we are. Selfishness is human nature, put yourself first. It's okey to be the one who is the happiest sometimes, right..
So instead of giving the last money you have on your wallet to buy sweet and salty snack. What about you buy something you really want instead?? be happy!! it's OK!! it's not like you are doing it everyday after all

That's it from me on this gloomy day.. waiting something.. don't know what to do.. depressed.. maybe because it's the 'time' already.. feels really gloomy -.-

Wednesday, September 20, 2017

WHAT MAKES YOU HAPPY?

WHAT MAKES YOU HAPPY?

WHAT MAKES YOU HAPPY? - So like 4 years ago, I did this 'WHAT MAKES YOU HAPPY?' post, you can read it >> here. I read the post yesterday and I amazed by so many things that actually can makes me happy :D I read it and feel happy too!! Since it's been many years already. I decided to do it again, this time is more like, something to remind my self on something I should be thankful in life !!

Saturday, September 16, 2017

Fashion: Gold White Color Outfit

Fashion: Gold White Color Outfit

Fashion: Gold White Color Outfit  - Hi, I've been depressed lately. So stress. Like you know, if you have problem, you try to solve it, you know how to solve it (or at least you think you know..) so you did it and then it turn out not what you expected, so then you depressed and so on and so on.. it's like a loop =_='' but yeah every problem have an end, right.. don't know when but it will eventually.. maybe I should just be patient. Try to survive. And keep my head in place. God help..

Yeah well my problem is mine, bet nobody cares. So let's move on..

Today's fashion is about WHITE GOLD COLOR.. because all gold, nude, light brown. Those are my favorite colors!! hahaha I am not sure why since I wear hijab, my favorite color is also change. I used to like red and red and red.. just red!! Last time I bought a red color top then I don't feel pretty on it, the red color doesn't suit me so I gave it to my family haha.

Tuesday, September 12, 2017

BEAUTY REVIEW: Beautylabo Hair Color B8 Pure Beige

BEAUTY REVIEW: Beautylabo Hair Color B8 Pure Beige

BEAUTY REVIEW: Beautylabo Hair Color - Halo! Ceritanya sudah dua kali pakai produk ini. Ini yang ke-2 aku review. Sebenarnya yang pertama mw di review juga cuman lupa di foto hasil jadi nya, eh rambutnya udah keburu tumbuh.. jadi root nya udah pada hitam, duh!
Jadi yang pertama aku coba itu warnanya, Candy Apricot, warnanya merah gitu, soalnya lagi suka warna merah. Nah yang ke dua ini asal beli aja soalnya lagi diskon hahaha, Pure Beige, warna coklat blonde gitu loh. Ya yuk langsung aja di review..  

Wednesday, September 6, 2017

Cute Pink Curtains For Your Bedroom

Cute Pink Curtains For Your Bedroom

I love love pink color. Seeing pink color makes me happy and so my room is full of anything pink :) From the bed cover, the room accessories, and many more. ^^ One of the important thing to make my room more pink and also girly is the curtains :D ..  So I lately found a good place where you can find many curtains that you can choose!! Especially in pink color!! :D It's from www.curtainsmarket.com

I am so excited to show you. I will choose my favorite top 5!! :D

Monday, August 28, 2017

TMART SUMMER SALE!! AUG.28 - SEPT.6

TMART SUMMER SALE!! AUG.28 - SEPT.6

Hi everyone!

How was the summer so far ? I read many nice things happen in many blogs I've currently visited. Some of them shared a lovely fashion outfit on summer and some of them shared a beautiful vacation they had,which make me a little bit jealous XD but it's refreshing to see the nice view of gorgeous blue beach and destination town :) and I love the posted you guys shared :)
well, since summer won't be going much longer in some of country, have you guys enjoy the holiday time play on beach or swimming pool? if you guys haven't already,the summer is elapses ! XD

 and I would like to share info about swimming items on Tmart.com that is on sale started today AUGUST 28 until SEPTEMBER 6!

Thursday, August 24, 2017

Fashion: Feminine Campus Style

Fashion: Feminine Campus Style

Fashion: Feminine Campus Style - Hello it's me Inge Lakawa and My sister, Icha Lakawa in photos (hah.) =D How are you?? I'm doing good if you are wondering. So in today's fashion post, we want to show simple campus style ^_^ Comfortable and of course feminine! 

Sunday, August 20, 2017

Pengalaman Diet Mayo - Pesen Online di Instagram


Aku sadar sih kalau badan aku gendutan.. gendut ini di mulai dari hari ketika hati ini sakit karena patah cieeee huwek. Makanan jadi pelampiasan. Akhirnya jadi kebiasaan, makan, makan, makan.. Akhirnya berat yang awalnya cuman 55kg.. jadi 60kg.. Tiba-tiba ketika sadar berat ini sudah di angka 7sekian kilo..
Nggak nyesel sih. Toh daripada patih hati terus gantung diri. Lebih baik patah hati terus makan-makan enak. Iya kan??

Sebenarnya di ejek gendut itu hal yang biasa. Nggak bikin sakit hati sih. Soalnya aku juga nyadar kalau diri ini gendut. Lah jadi di bilang "Ya Allah Inge, kamu gendut ya sekarang" bukan ejekan kan ya, namanya kenyataan. Ngejek itu kalau bilang, "Ya ampun Inge, kamu kurus banget" padahal sudah tau gendut. Gitu loh.. Makanya aku nggak sakit hati. Unlike some people ya, yang di bilang gendut sudah ngamuk -.-' please deh ah.. mengacalah..

Nah terus.. pada suatu saat aku sakit, dada ku sering sakit gitu nyut2an. Kata dokter aku harus kurusin badan. Nggak ku pedulikan sih. Tapi tambah lama kok tambah sakit. Bisa di bilang sering sakit... -.-' Terus baju juga, harus nyari yang ukuran besar terus. Padahal baju yang lucu2 itu ukurannya kecil2 T_T ya kan sedih ya..
Makanya aku kepingin kurusan..

Ku temukan lah DIET MAYO.. yang katanya bisa nurunin berat badan bbrp kilogram cuman dalam hitungan seminggu doang!! OMG!! nggak pakai olahraga lagi!! Ya ampun ini aku banget pokoknya! Harus coba!!!

Akhirnya beberapa minggu setelah lebaran aku coba pesan di salah satu akun di instagram. Cukup menarik sih iklannya dia. Di lihat dari testimoni2nya. Nggak pakai ikut batch2 lagi, maksudnya bisa ikut kapan aja, bisa hari ini hari besok, teserah kamu deh. Nggak kayak akun lain yang harus nunggu batch2 dulu. Katanya juga free ongkir surabaya, sidoarjo, gresik.. Harganya juga nggak terlalu mahal 350.000/7 hari untuk diet mayo nya di kasih makan pagi dan malam.. Aku cek di instagram juga fotonya kelihatan enak2. Nggak cuman rebus2an aja... 
Menarik kan iklannya? Jadi pingin pakai kan?? tapi sumpah deh jangan -.- nyesel abis pakai diet mayo ini.. aku nggak akan kasih tw nama akun - nya.. Tapi dengan ciri2 itu tadi bisa ketebak kok siapa -.-''..

Ku ceritakan ya pengalaman diet mayo ku

Thursday, August 17, 2017

Nude Color Outfit - I Love it!

Nude Color Outfit - I Love it!

Nude Color Outfit - I Love it! - So few days ago, I found a thrift store and found this cute clothes. I think it's kind of like Liz Lisa's top hehe. I bought it. Pair it with Skinny pants so I wouldn't look so fat and since I wear hijab now. I choose a Hijab with same color as the top,  It suit good, I think! :)

Thursday, August 10, 2017

Fashion : I bought A New Skirts !



Hello Guys!

Today I wanna post about my new skirts that I bought few days ago from one of my favorite boutique in my town and I felt very lucky because I got a special price which is 50% off every item and it's so amazing! it's not even a holiday time or big day so I really am surprise to found out about the special price! woo hoo!!

Though I only bought 3 skirts because this skirts is the one that suits me among others. And I really really like it. I only took a photo of the skirt but next time I'm going to post my OOTD with it :)



This maroon  skirt is adorable. I love dot around the bottom. it's  lovely !





My most favorite is this pink skirt because when I put it on me it looks swell and it is absolutely gorgeous. And I like the fact that the color is pink soft, it's actually the first pink skirt I ever own XD it's a bell skirt, I think.


Friday, August 4, 2017

Does Sasuke Love Sakura? (NARUTO MANGA)


WHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! I read manga since I was little, now I am a 25 years young girl LOL so I don't read manga that much, only some in LINE WEBTOON. I have a lot of manga books and Naruto is one of my favorite among many mangas that I've read :D Omg I was soooooo young when I first read it. I grew up with it whahaha.

Wednesday, July 26, 2017

Curhat Nggak Penting Kok..

Cerita nya aku kegendutan.. -,- .. di ejek orang gendut2 nggak masalah sih. Nggak ngaruh. Nggak sakit hati karena udah biasa aja sih. Karena di bilang gendut itu kan kenyataan.. wong nyata nya gendut. Kalau di bilang kurus nah itu namanya nyindir, perlu lah di gorok yang ngomong itu (becanda hehe)
Anyways permasalahan baru dari aku yang gendut ini adalah.. aku jadi sakit -.-... dada ku suka sesak gitu. Aku cek ke dokter ternyata kolestrol sama asam urat ku ruar binasa.. padahal masih umur segini tapi udah kayak emak2 umur berapa gityu -.-.. akhirnya minum obat tiap hari deh...
Di tambah lagi, aku kan super sibuk (cieee) ya sibuk kerja gitu deh.. kalau tidur malam banget, jam 1-2an.. kalau sibuk banget kadang subuh baru bisa tidur.. duh.. jadi kepala ini sering pusing..
Di tambah lagi dan lagi, makan aku nggak sehat banget. Untuk bisa mengeluarkan inspirasi dan ide, otak ini butuh asupan yang manis-manis.. jadi sering banget pesen yang manis, semisal terang bulan, cake apa aja... duh..

Max nya hari ini..
Karena nggak tahan dengan dada yang dikit2 sesak ini dan kepala yang sering banget pusing ini, aku memutuskan untuk merubah my lifestyle yang amburadul -.-.. Alhamdulillah dapat hidayah..

Cerita nya mau ikut diet mayo biar selain bisa tambah sehat, juga bisa nurunin berat badan (nanti aku review tentang diet mayo ini di sini)
Cerita nya juga setiap hari mau olahraga. Bukan olahraga berat sih. Olahraga biasa aja cuman 5 menit. Tapi capeknya ruar binasa.. bikin aku keringetan banget di campur mual mw muntah wkwkwk biasa nggak pernah gerak, kerja juga seringnya duduk doang..
Ceritanya juga mw lebih care sama kulit aku.. karena malas bersihkan muka.. nih muka jadi banyak jerawat kecil-kecil.. jadi mau lebih care biar mulus lagi wkwk, soalnya aku tipe yg nggak suka pke make up jadi cuman pke bedak doang dll.. udah deh..
Ceritanya juga aku mw lebih aktif di blog ini :) Pingin lebih banyak share hal2 yang bermanfaat buat para pembaca sekalian :D
Ceritanya juga aku mau makan buah yang banyak penganti cemilan2 aku. Kalau soal sayur aku no problem, suka sayur.. cmn kalau buah itu kayak gimana gitu deh.

Udah deh gitu aja.. nggak penting sih curhat nya untuk di baca..
Cuman kadang aku suka baca posting2an aku (haha). Biar postingan yang ini jadi reminder buat aku. Belum nikah dan punya anak tapi udah sakit2an kayak orang udh tua gitu.. duh nggak banget. hehe
Doa kan yaaaa semoga my healthy life style ini bisa berlanjut selama2an :D

by Inge Lakawa

Sunday, June 18, 2017

Summer Time! Swimwear and Playsuit from YOINS



Hey dear,What season is your favorite??


If someone ask me this question , my answer is summer season. One of the reason is because in my country, Indonesia,  we always have a summer in the whole year. Indonesia is a tropical country. So we have a tropical weather in here. Mostly is hot, sometimes it rains J

So you see , since I’ve never visit another country with 4 seasons on it, I’ve never experience myself in  other seasons to become fall in love with it. Althought winter sounds nice, but  I still think summer is the best for fashion  because in this seasons we can wear any dress we want to. Short dress + sandals. Tank top or any kind of shirt with jeans or short skirt. so, summer is lovely J

And anyway, the best part about summer is you can spend the time on vacation, go to beach, or tropical island, or just swim in swimming pool or go to a fun park  to play water such as waterpark.  
So since it’s been summer in many countries now, i want to make a wishlist of my  favorite Fashion swimwear from YOINS

1. Army Cross Front Bodycon Bikini Swimwear



I really really like this one! it's sexy, and sporty, and I love the cross front cropped top that made this swimwear special. if you are visit the store, you will find many various color of this swimwear such as red, brown , white. And all of other colors are no less gorgeous than this one.

2. White Contrast Cut Out Swimsuit



 are you looking for a swimwear that doesn't open up too much but still sexy? then this one is the best choice.  The contrast black and white and the cut out detail make this swimwear perfect.

Tuesday, June 6, 2017

Cara Memasang Instagram Widget Di Blog Sidebar

Cara Memasang Instagram Widget Di Blog Sidebar


Cara Memasang Instagram Widget Di Blog Sidebar - Halo.. postingan model gini kayaknya sudah pada tau yaa. Tapi .. tapi.. tapi.. ini kan versi update nya hahaha :D
Siapa sih yang belum punya instagram? Pasti kamu punya lah yaa, walaupun jarang di pakai tapi punya kan? ato keseringan pakai sampai tiap detik tiap menit tiap jam instagraming terus..? Nah, bagi yang suka maian instagram terus juga suka nge-blog. Supaya tetap eksis harus dong yaa punya instagram di blog dan blog di instagram, iya kan?? Kalau blog di instagram kan gampang aja ya tinggal di tambahin link di bagian profil ya kan?
Nah kalau instagram di blog..
Gini nih cara nya

Sunday, June 4, 2017

GAME: Get To Know You QUESTION


GAME: Get To Know You QUESTIONHalo! Lately I got really stress with many things. Be in adult age is not really that fun, you know. I usually am a fun person but I don't know, some things can really make me so stressful, I feel really tired.. so f*cking tired.. haaaaaa.. so then I surf the internet and found this! Looks fun~ So I will try~

1. What is your favorite Primary song? Right now? I think 'James Arthur - Say you won't let go' Love it~~ Don't know why I always smile while listening to it haha
2. What is your favorite nursery rhyme? I don't have any.. haha
3. What is your favorite subject in school? I don't have any too.. hahaha. There is no favorite!
4. What is your favorite flavor of jelly beans? I don't eat jelly beans. But I like chocolate candy :)
5. Which flavor of ice-cream do you prefer? Chocolate.. always..
6. What do you think is your very best feature or characteristic? I am an understanding person, I think..
7. What is your strongest talent? Be the happy and positive person when everyone in the family is down -.-'
8. Do you play a musical instrument, if so which one(s)? I don't play any musical instrument and also didn't want to learn any.. I also hate when my neighbor play piano or else.. it's just so so so so annoying to hear -.-'
9. What do you usually do when you have leisure time on your hands? I will sleep and check instagram. Oh and watch random video on youtube. 
10. What is your favorite season and why? Cause we only have 2 seasons in Indonesia, Rain and dry.. So yeah I don't really like raining season cause.. well if you are old you'll know. So I like the other one.
11. If you could go anywhere in the world where would you go? I will go to Venice with the guy who I love and love me ahaha. Ever since I was little, I always say I want to go Venice for my honeymoon. Every girl have a dream :) 
12. What is your favorite color? Pink.. but I always wear black outfit.. weird..
13. Who is your best friend and how did you meet? My sisters, well you know.. mom born two little ass haha we grow up together and No one better than them. 
14. What is your favorite home cooked meal? Mom's noodle.. any noodle she cook, I always love
15. What is your favorite grab and go meal? uhmm.. don't have any
16. Do you prefer to wear pants or dresses? Pants.. because all dresses will make me look more fat than I actually am
17. How many siblings do you have? 2 .. I don't wish more. 2 is enough.
18. What is you favorite snack? Cake.. sweet cake.. any sweet cake.. 
19. When do you usually do your homework? it's been long long time since I did my last homework. But that time I always do at night. I am a diligent person. 
20. What is your favorite electronic device? my phone
21. If you could be any animal which one would you prefer to be and why? I want to be a nemo. Well they swim in the ocean, it's something I am afraid to do. And  they are small also beautiful.
22. What kind of vehicle do you usually ride in? my own car
23. Do you have pets? I have many rescued cats and also some fish
24. When was the last time you visited a park and what did you do while there? last year? I don't holiday that much. Yes I work almost all day in a year. I work f*cking hard. So then I hope I get some respect for some people who knows how hard I work!!! 
25. What is your favorite sport to watch? I don't like sport but if watch sport, I like watching ice skate
26. Which sport do you most enjoy actively participating in? eat, sleep, eat, sleep kind of sport
27. What do you usually do when you meet someone for the first time? say hi? asking some question so then we won't be all awkward..
28. When was the last time you stayed or hosted a sleepover with friends? really long long long time ago.. 
29. If you have to dress and leave in a hurry what is the one thing you can easily cut out of your routine? make up? I mean I can do later and also I don't look that ugly without it hahaha
30. Do you plan to go to college? I don't plan. Told you.. I work f*cking hard. 
31. What job do you think you would most enjoy as an adult? Baking a cake and sell for good money.
32. Do you hope to have children of your own? If so how many. yes, I always wish for 2 twin children, a boy and a girl. So then I don't have to be pregnant again because two is enough but that's just a wish. Any children God give to me, I won't complain. I will be so happy.
33. What was the last item you cooked and ate? Noodle. Maybe last month. 
34. How many books did you read last year? I don't count
35. Where did you spend your last family vacation? huh.. funny. IDK
36. Do you have relatives in other states? If so, which ones? I have but it's not that important to know.
37. Have you ever made jell-o? yes, the best food I can make is only jello
38. Are you ticklish? I am.
39. What size shoe do you wear? in Indonesia.. 38-39 mostly 38.
40. How many pairs of shoes do you currently own? Alot. I love shoes. but always wear that 'one' shoes 
41. Which one fashion accessory do you like better than others? Necklace
42. Do you have chores at home you are responsible for? yes. I don't want to brag about it
43. If you were called on to serve a mission where would you least like to serve? A place so far away from family
44. If you were called on to serve a mission where would you most like to serve? I like not to serve any mission.. but anywhere near where I can still go home sometimes.
45. What age do you consider old? 25
46. Which birthday are you most looking forward to and why? No birthday is special enough for me to look forward for
47. Do you prefer pens or pencils? pen
48. Do you like your handwriting? I do
49. Were you named after anyone? yeah..
50. When did you last visit the zoo? last year I think
51. Have you ever stayed on a farm? yeah.. last year on eid mubarak's holiday
52. Have you ever been horseback riding? yeah.. 
53. Have you ever been water skiing? no..
54. What do you most like to do in the snow? Play like people do in the movie.. 
55. What is your favorite all-time movie? uhmm.. very hard question.
56. Can you change a tire? I can't
57. Is your room more clean or more messy? it's clean
58. Do you prefer a bath or a shower? a shower cause bath wasting water and african people needs water.. and I need to pay for the water bills so I like something that is not wasting..
59. What do you prefer to drink with your morning meal? just water
60. If you had to be stranded on a deserted island with one person who would you want that one person to be? Someone look like james mcavoy and we fall in love and lalalala land.. 
61. Which animal would you most like for your pet? cat and always cat
62. Do you like sweet treats or salty treats? sweet ofcourse
63. Have you ever sung in the shower? Not often
64. Do you find it easy to save money? it is not.
65. Do you get an allowance? I am the person who give people money.
66. Do you have more friends that are boys or girls? i dont have friend. period. 
67. Which do you prefer you had - straight or curly hair? curly hair just like my hair now. I love just the way I am
68. What color eyes do you most like? black
69. Do you prefer colored or white socks? colored socks cause it's fun
70. What would you say is your normal exercise routine? walking
71. Have you ever had acrylic nails? never have
72. Have you ever colored your hair? yes few times, and will color again soon 
73. What do you do when something funny happens? laughing? i mean what else?
74. How do you earn money? I work.. you think what else? stealing? so weird..
75. Do you like to dance? I like
76. Are you on any teams or in any clubs in your school? If so which ones? No
77. Where do you keep your spending money? my wallet
78. Do you save trinkets and mementos? Yes I do
79. Did you have a favorite toy as a child? I don't have any. If I don't remember then it's not a favorite, right?
80. Do you share a bedroom? yeah..
81. Do you like drinking from the cup or a straw? a straw even though I know it's bad but well..
82. Do you like ice in your cold beverages? Yes I do
83. What is your favorite sandwich? The one I make
84. Do you carry floss in your purse? huh? nope
85. Where is the fartherest you have ever traveled? my grandma's house.
86. Do you have family members who live in another country? If so, which family members and where do they live. yeah but I don't remember all..
87. Which family member do you most resemble? mom?
88. Which family member are you more like? uhm.. 
89. What is the weirdest thing that has ever happened to you? Sometimes I wish for something and it came true. It's weird. but I am happy
90. Do you live in a house, trailer or apartment, etc.? a house
91. Have you ever won anything? If so, what did you win? I won many things and I dont want to brag about it
92. Do you prefer fresh air or air conditioned air? air
93. Do you prefer mountainous or flat regions? flat
94. What is your favorite reading material? novel
95. Name all of the pets you have ever had? nebu (rip), fufu, rachel, gochi (rip), momo, charlie (rip), martha (rip), jacob (rip), edward, bella, choco, gochibi and white (who run away from home)

96. Do you mow the lawn at your residence?  I pay someone to do 
97. Have you ever been in a musical drama or play? If so, what was it? yes, school drama.
98. Have you ever visited a planetarium? if so, where? I wish
99. What is your favorite childhood memory? let me think... uhmm.. no i don't have any. 
100. Do you usually buy or carry your lunch when at school? carry my lunch
101. What is your favorite fruit? grape have to be fat and purple
102. What color of clothing do you most like to wear? black
103. What is your favorite cereal? I don't like cereal
104. What is your favorite breakfast? Some sweet cake
105. Who do you spend more time with? My family
106. What is the longest car trip you have ever taken? Go to other state
107. Do you know how to iron your clothes? I am good at it
108. Can you sew a button on your clothing? I used to sew thing for living
109. Have you ever cut your own hair? I did my bang so long time ago until I realize I look bad with it
110. Are you creative in any way? If so, which way(s)? I am a very creative person. I can make shit shit into beautiful shit.. LOL


feel free to do the question quiz too~! I'd love to see your answer :)

By Inge Lakawa
see you in next post~

Saturday, June 3, 2017

KOLEKSI FOTO MASAKAN RUMAH PART III

KOLEKSI FOTO MASAKAN RUMAH PART III


KOLEKSI FOTO MASAKAN RUMAH PART III - Halo Halo :D Balik lagi di "koleksi foto masakan rumah" ini part III nya. Setelah sebelum nya sudah aku post yaa part I dan part II (check check yaaa~)..

Masih di nuansa bulan suci Ramadhan. Jadi kita ngomongin tentang masak-masakan yang bisa membuat kamu jadi terinspirasi dalam memasak makan sahur dan buka puasa!! iya kan?? (maksa)

Sebenarnya pingin nge-post fashion atau beauty tapi apa daya.. nggak ada foto yang ready muahahaha. Jadi ini dulu yaa~


Sunday, May 28, 2017

KOLEKSI FOTO MASAKAN RUMAH Part II


KOLEKSI FOTO MASAKAN RUMAH Part II - Halo sekarang sudah bulan Ramadhan :) Selamat menunaikan ibadah puasa bagi yang beragama Islam :D Semoga puasanya nggak bolong yaaaaa kecuali sedang berhalangan bagi yang cewek hehehe.
Anyways, mau share gambar-gambar makanan nih, siapa tau kamu bisa dapat ide buat buka puasa di bulan Ramadhan ini :D Sebelumnya sudah pernah aku share di koleksi foto masakan rumah part I isi-nya lebih ke desert jadi cocok buat teman takjil ;)

Thursday, May 25, 2017

BOOK REVIEW : The Shatter Me Trilogy

Indonesian edition of the Shatter Me Trilogy

I have a curse
I have a gift

I am a monster
I'm more than human

My touch is lethal
My touch is power

I am their weapon
I will fight back

Juliette hasn’t touched anyone in exactly 264 days.

The last time she did, it was an accident, but The Reestablishment locked her up for murder. No one knows why Juliette’s touch is fatal. As long as she doesn’t hurt anyone else, no one really cares. The world is too busy crumbling to pieces to pay attention to a 17-year-old girl. Diseases are destroying the population, food is hard to find, birds don’t fly anymore, and the clouds are the wrong color.

The Reestablishment said their way was the only way to fix things, so they threw Juliette in a cell. Now so many people are dead that the survivors are whispering war – and The Reestablishment has changed its mind. Maybe Juliette is more than a tortured soul stuffed into a poisonous body. Maybe she’s exactly what they need right now.

Juliette has to make a choice: Be a weapon. Or be a warrior.

....................................................................................................................................


Hello fellow booklover! what book did you currently read recently?
I started the first week in May with a series by Taherehh Mafi " The Shatter Me Trilogy "

The story is about a girl named Juliette Ferrars who's been isolated from the outside world in exactly 264 days. She had a power that when someone touch her skin they will be in a really deep painful and died. Her parents are fear from her, called her monster, threw her away after an accident that took someone life because of her.She's been abandoned, until one day, she got a "roomate " in her isolated room named Adam.
the situation in the outside world apparently in a chaos. dystopia world. World are dealing with diseases that destroying the population, animal, food, plant, and the clouds are the wrong color. The government is now under the organization called The Reestablishment. But The Reestablishment want to fix things by destroying everything. Language,culture, books, all of kind of things from the past and created a new world.
The chief commander and the regent of sector 45 under The Reestblishment, Aaron Warner, let Juliette get out from the cell and as a result proposes that Juliette should join his team in order to torture people for him.

and so on the story goes...

..................................................................................................................

What I'm thinking after finished reading this books?

well well well,guys.. apparently I can't put this books to my favorite list. I don't want to said this but I'm disappointed alot .

Let me explain to you, but first of all I must remain you that I might not realise if I put alittle spoiler in it so be aware XD

ok, let's start with the first book,


Tuesday, May 9, 2017

REVIEW : AVG Antivirus Software and App. Very Useful !


Hi Everyone. Have you ever been dealing with a situation when you got your PC or android running with virus in it? Well, I DO.
And it happen to me quite many times already  lol
Well it’s seems that I’m not aware for the safety of my android or laptop haha but it’s just a situation that happen without I realised that it will happen..
 ( I'm not trying to make any excuse (*´∀`*)/ 

You see, when you visit a website to download a file like mp3 or video  usually it will pop up Ads. And the file that we download sometimes already have a virus in it. So the virus is come to our server in many possible way.

When that happen, I don’t realised it. Until my server is going too slow to open everything. And my laptop acted unusual and there’s a toolbar install that I don’t know when it appear but it just in there..
How do I restore this problem?
There are many options out there. And process also. The easiest way is to go to a service that will help. but I try to solved the problem myself by searching how to do it. And Once it done, I know that it will happen again someday. And it’s tiring. So this is where I’m looking and looking and I found a helpful software to install on my laptop and it’s AVG.com



It’s a good idea to install a security software to protect our pc. Even thought some people say that we don't really need an antivirus because it just doesn’t work out like what it said, but the antivirus lately have been much much more improve than before. And AVG is one of the popular antivirus option.
If our PC get slower over time is not just about there’s a virus in it but also because of the space left in our PC. Too much program on it, tools, and files that we download. By using AVG we can clean up,and fix a problem so it can speed up our pc and free up our disk space. And it’s very easy to use.




There also a Internet security in AVG so if the problem like viruses I’m talking about happen, we can protect our pc because AVG can detection it and stay protected online no matter what we do. It is very helpful especially to blocks unsafe links, downloads and email attachment. And it can protect our pc from viruses,spyware, trojans, etc.

It also feature private data protection which mean it can hide our private files. Such as photo or file we didn’t want to let anyone know ( hmm ヽ(*>∇<)ノ ) so it’s secure that even thought our pc got stolen ( and let’s pray it will never happen o(^▽^)o ) or being use by other person such as family, the files will keep secure from them.


Sunday, April 23, 2017

Fashion Online Store: MUBRIDAL

Summer Knee-Length V-Neck Prom Sleeveless All Sizes Red A-line Dress (130640885)

Fashion Online Store: MUBRIDAL - hi! Long time no see you, I hope you are doing fine ^_^ So am I here. After busy moving house, finally I am back in my normal schedule. Sleep, eat, work, play with cats.. and ofc blogging!! 

Lately since I am uhmm not young.. aka older than before hahaha. I got many wedding invitations! ... but God when is it time for me to invite friends to my wedding? LOL..... Anyways, Sadly I don't have many formal dresses :(.. Well.. I want to look different in many wedding invitation that I attend you know~

and then I found this~

In this newest post, I want to introducing the online store that I found quite awesome with all the wedding and formal dresses, quite a lots you can choose ^_^ www.mubridal.com.au

As shown above, my one of many favorite dresses that I can find in Mubridal. It's hard to choose thought hahaha, but since I love red and the dress is kind of look like Marilyn Monroe's phenomenal dress but in red so it will be my very first favorite formal dress. It would be sexy if I wear it!!! ... but before that I have to lose some pounds hahaha. 
The dress it self is for $140 AUD but in market price it is $351 AUD. WOAAHH nice!!! o_O

That is my favorite dress. But you can find many other cheap formal dresses Australia that you would like thought!

Others than formal dress.
Mubridal also sell wedding dresses. Wedding accessories, Bridesmaid dresses, and many others :)

Mubridal also offer free shipping items! Great, right?
and right now they are having 95%off and extra $14 off over $140 with CODE: Mubridal
Do not worry thought if you are reading this late, because I am sure Mubridal has many other SALE and DISCOUNT in the future ;)

See you in next post and Happy shopping. 
I hope you find this post helpful ;) 

Post by Inge Lakawa

Monday, March 20, 2017

Lagu Baru Korea Kesuakaan Aku! (๑>ᴗ<๑)

Senang berkenalan dengan kalian, aku adalah Ully anak ketiga perempuan disini wuahahaha (⌒▽⌒)

Aku sakit beberapa saat lalu,jadi belum ada kesempatan membuat postingan disini ( ͒˃̩̩⌂˂̩̩ ͒)
Karna secara bergiliran kami membuat postingan sesuka kami.Kakak pertamaku dengan makanan dan kucingnya,kakak kedua dengan buku-buku nya (jangan lupa follow dia ya wkwkwk (⌒▽⌒))

Aku sendiri sesunguhnya bingung mau memposting apa ya disini???Aku sendiri punya blog mengenai hal-hal yang nggak penting yang kubahas dengan karakter fiksi yang kuciptakan bernama RAVIEN. Namanya "bincang-bincang nggak berguna" di blog ullystories.blogspot.co.id

Cuman karna terlalu sibuk dan terlalu malas untuk melanjutkan. Jadinya aku tidak melanjutkannya lagi. Aku melanjutkannya saat aku ingin melanjutkannya (´∀`). Aku bahkan dengan sesumbarnya mengatakan mau pakai bahasa  inggris, tapi pada akhirnya tetap pakai bahasa indonesia....SO WHAT???(☞^o^)☞

Aku akan tetap memakai bahasa ibuku wkwkwk(☞^o^)☞Jadi,skip soal itu,kita akan membahas mengenai lagu-lagu baru korea yang lagi kusukai.Yang terus kuputar on and on (Vixx song wkwkw)

Thursday, March 16, 2017

CARA MEMBUAT KOREAN PANCAKE aka PA JUN

CARA MEMBUAT KOREAN PANCAKE aka PA JUN

CARA MEMBUAT KOREAN PANCAKE aka PA JUN - Halo.. Tau Pancake Korea nggak? Yang nggak tau ya udah lah nggak apa2. Aku jelasin.. Korean pancake ato di Korea biasa di sebut Pa Jun itu Pancake khas Korea, ya iya lah.. Nah seperti pada umum nya pancake, pajun ini terbuat dari tepung yang di kasih air juga. beda nya sih rasanya nggak manis kayak si American pancake gitu deh.

Ini aku buatnya versi Aku ya.. Biar menemukan bahannya yang mudah di cari di Indonesia,,

Sunday, March 12, 2017

REVIEW : Belanja buku di BookDepository

Hello~ Bookish Lover!
Sudah Pernah dengar kah kalian tentang toko buku online bookdepository?
BookDepository merupakan toko buku yang menjual buku secara internasional dan salah satu pengirimannya termasuk ke Indonesia.



✿ UPDATE ✿


check video pertama aku di youtube soal beli buku di BookDepository ya ^^



Thursday, March 9, 2017

Kucing-Kucing Aku dan Ke 'lebay' an Para Pecinta Kucing

Halo! Long time no post.. Kali ini mau bahas masalah perkucingan.. Aku ini pencinta kucing :) Pokoknya suka deh sama kucing. Kucing apa aja deh suka. Mau yang ras persia, maine coon, dan lain sebagainya.. sampai yang kucing dome (read: domestik read: kucing kampung).

Dulu banget waktu masih lebih muda, belum kerja, nggak mandiri (lol). Aku sempat pelihara kucing dome, My very first cats pokoknya. 2 kitten super lucu yang aku kasih nama CLeo and Leo. Setelah beberapa hari tinggal di rumah. Si kucing nggak kunjung pintar, poo pee sembarangan. Serumah bau poop nya dia berdua.. Alhasil ortu nggak bolehin pelihara.  Aku sama adik2ku yang kekeh nggak mau lepas adopt akhirnya di rayu untuk di belikan kucing ras dengan syarat nggak boleh pelihara si kucing dome itu. Pasti lah kita say NO banget lah! Si kucing dome itu masih kitten banget sekitar umur 3 bulan.
Tapi berhubung mereka nggak kunjung pintar. Kita juga pada saat itu masih oon banget nggak ngerti gimana cara ngajarin nya. Plus ortu yang nggak bolehin banget.. Akhirnya dengan sangat terpaksa kita say bye sama mereka..

Sekarang sih sudah lebih tua lah.. Sudah bisa cari uang sendiri...
Dan pada saat itu, adikku bertemu sama kucing dome lucu, dengan corak cantik (banyak yang bilang, katanya warna keemasan gitu) Kita pelihara dia bukan karena corak dia yang cantik sih. Kita pelihara dia karena dia nggak mau pergi dari rumah hahaha. Nungguin aja di depan rumah. Setiaaappp hari. Sampai sudah satu setengah tahun kita sama-sama. We named her, Rachel :)
In case ada yang protes. Rachel ini tidur nya di luar rumah terus, nggak pernah aku masukin ke rumah, karena ada kucing jantan aku yang super galak deh (Nebu). Sampai suatu hari Nebu berpulang ke YME. Rachel akhirnya tidur di dalam rumah terus (yay)

Rachel dan Charlie

Rachel ini pernah punya anak. Cuman anaknya mati nggak jelas. Mungkin karena anaknya jantan ada kucing lain yang bunuh dia. Nah anaknya Rachel yang ke dua ini betina. Yang kita pelihara sampai sekarang. Nama-nya Charlie. Biar nama udah kayak bule (ato kayak si ST12.... -,-) tapi Charlie ini cewek deh yang tingkahnya cowok banget..

Momo
Anyways, suatu hari datang lah new kitten in to our life :) Dia waktu itu sendirian di depan supermarket waktu beli gudeg di Surabaya. Waktu di kasih dry food nggak mau makan, maunya di elus-elus aja. Sudah gitu jalannya pincang. Perutnya penuh luka-luka dan gatal (soalnya dia garuk-garuk terus). Melihat dari kecilnya tubuhnya. Dia kayaknya masih umur 1-2 bulan.

Sendirian di sana nggak tega dong ya.. cari-cari mama nya juga nggak ada.. ehmmm.. Akhirnya kita bawa pulang. Di perjalanan cuman tidur di atas paha aku aja. Duh melas gitu deh pokoknya..

Sama kayak kucing aku yang sebelumnya dia juga harus diajari cara poo pee.. suka poo pee di koset deh pertamanya. Tapi karena sekarang sudah lumayana ahli handle kucing. Cuman butuh 2 hari dia sudah pintar deh poo pee di litter box :D I named her, Momo. Sometimes I call her Momo-Chan / Mochi.





Anyways... saya sering loh lihat kucing dan permasalahannya di facebook ato di instagram. Saya jadi suka miris ternyata banyak ya orang yang hati nya jelek, suka melakukan kekerasan sama hewan. Tapi saya yakin loh yang sayang binatang lebih banyak lagi :) Terbukti dari komitmen para rescuer hewan di sosmed. Gara-gara mereka saya sekarang lebih perhatian sama kucing sekitar saya.

Tapi menurut saya juga banyak sih yang lebai.. Misal anak nya kucing ada di suatu tempat sendirian.. yang komen pada lebai bilang, "Ya Tuhan.. jahat banget sih orang2 yang buang mereka sembarangan" atau "Ku doakan nggak selamat tuh orang, perbuatannya jahat banget sama kucing"
Uhmm.. plis ya.. First of all, doa jelek itu nggak baik. Kalau pernah belajar agama, pasti tau lah doa itu yang baik2 aja. Second, Situ tau dari mana sih yang melakukan itu manusia? yakin banget gitu.. Emang situ liat? o_O o_O

Saya perhatikan loh kucing di sekitar saya, termasuk si Charlie dan Momo kucing aku. Kalau sudah bisa jalan pasti keluyuran nggak jelas.. waktu Charlie masih lebih kecil daripada sekarang, dia sering banget hilang nggak tw kemana. Untung saya tingal di perumahan se cluster kecil gini aja, jadi klo hilang bisa titip satpam kalau lihat. Dan si Momo padahal masih kecil banget, matanya aja masih biru, itu tanda dia masih kecil banget. Tapi di cari kemana-mana mama-nya nggak kelihatan.. Jadi plis yaaa.. kucing itu kadang suka jalan sendiri nggak berarti di buang..

Saya juga pernah lihat di youtube dan liat kucing saya sendiri.. waktu pindah2in anak (ceritanya anaknya masih bayi banget) ada anak2 yang memang di tinggal sama ibunya. Itu berarti anaknya udah nggak ada harapan menurut si Ibu kucing. Jadi nggak usah lebay kalau liat anak kucing kok tw2 sendirian..

Memang in some case, terkadang para anak kucing ini terlihat serperti benar-benar di buang, seperti contoh mereka di taruh di dalam kerdus. etc. Mungkin yang harus di lakukan dari pada lebay komen nggak jelas kita bisa bantu keberlangsungan hidup mereka. :)

Kalau semua manusia kamu anggap jahat. Berarti kamu juga jahat dong. Kan kamu manusia juga :D hahahaha #stoplebay

------------------------------------------------------

In some case juga, banyak pecinta kucing yang merasa semua kucing/anjing itu butuh rumah. Butuh di jagain manusia.. butuh di pelihara..

Padahal ya, kucing dan anjing itu hewan juga loh.. sama aja kayak hewan-hewan lain yang hidup di hutan. Bedanya mereka hidup bareng sama manusia. Di hutan ada hukum alam. Waktu tinggal di peradapan manusia juga sama dong.
Jadi nggak usah lah lebay ya.. Pingin nya semua kucing di seluruh Indonesia di tampung manusia. Aku kok malah kasian sama kucing nya..
Si Rachel, kucing deawasa aku, sering nggak mau di dalam rumah. Sukanya duduk-duduk di luar rumah. Pergi sebentar, pulang lagi. Jadi kasih lah mereka freedom. Kalau mereka nyaman di luar. Nggak harus kan kita kurung di rumah cuman karena alasan 'kasian'.

-------------------------------------------------------

Yang paling jengkel mungkin sama orang yang suka bilang..
DOG AND CAT ARE NOT FOOD, THEY ARE PET.
OMG HELLOOO??? Miris banget sama orang-orang yang ngomong kayak gini. Duh..
Apalagi yang di lanjutkan sambil ngomong. Kalau mau makan, makan tuh daging sapi / ayam.. jangan anjing ato kucing..
Aku kok malah kasihan yaa sama si sapi dan ayam.. hidupnya itu kayak sia-sia banget gitu... belum lahir masih telur ayam udah di makan. Kalaupun lahir jadi ayam potong. Gitu juga sama si Sapi. Beda nya nggak pke telur, tapi susunya tuh, yang harusnya buat si anak, susunya di pakai minum manusia.
Duh kasiah deh kalau liat caranya di instagram PETA.

Nah kalau mereka di perlakukan begitu, yang kasian sama ayam dan sapi siapa? yang belain mereka siapa?
Kok kayak pilih kasih gitu yaa..
Kayak bilang bunuh aja tuh si manusia A soalnya nggak lucu. Jangan bunuh si manusia B kan dia lucu..

Jadi plis ya.. hargai dong semua mahluk hidup.. Jangan pilih kasih.
Kalau mau jadi pecinta kucing/anjing, cintai semua mahluk hidup juga..
Kalau nggak bisa mending shut the fuck up aja deh ya.. dari pada ngomong udah kayak orang nggak punya hati.

-------------------------------------------------------------

Begitu aja dari aku..

The longest post kayaknya..

By Inge Lakawa

Thursday, February 23, 2017

FASHION : Exotic wallets from FARBOD BARSUM

exotic bags Farbod Barsum


Hello everyone! how are you?
I hope you all well :) how was february ?
>Mine was good so far :D


If you are a regular visitor to my blog, you do realised that I had many info about many  many fashion stores. Usually is online store with beauty fashion items. and I like to shared my opinion about many fashion shop that I knew. And hopefully it will help you find the right place to spend your time and money to buy a beauty fashion product with no regrets :D

Beverly hills boutiques


lately, I found this wonderful store 
www.FarbodBarsum.com . it's a store based on beverly hills in the U.S . this boutique is so gorgeous and beautiful. You can find alot of fabulous bags, clutches, accessories such as all of those type of wallet. the important part about this boutique is that they used a skins material.

Sunday, February 19, 2017

Beauty Review - Max FactorX LIPFINITY 24 hours

Beauty Review - Max FactorX LIPFINITY 24 hours

Beauty Review - Max FactorX LIPFINITY 24 hours - Halooo - LLLluaaammmaaa ya nggak beauty review an gitu deh~ Sebenarnya banyak banget yang sudah aku coba-coba dan pingin di review. Tapi malasnya itu loh Masya Allah deh.. muaaaleeess foto2, akhirnya sudah keburu ke pakai sampai habis produknya.. Tapi itu dulu~!! Karena aku yang sekarang tetep aja sih malas, tapi aku lawan kemalasan itu, dan aku simpan semua barang-barang yang ingin aku coba review dan akan aku pakai pada saat aku sudah tidak malas lagi untuk foto foto ala ala fotografer tidak profesional -- apaan sih aku dari tadi ngomong ngelantur -- efek banyak pikiran nih kalau udah umur 25 tahun ya gini deh -- yang di suruh cepet marid lah -- yang pingin beli ini lah -- yang butuh itu lah wkwkwkwk enough yaaa..

Anyways, ini post kali ini mau review lip colour dari max factor. Sebenarnya ini sudah lama banget sih punya.. beli kayaknya udah dari tahun baru tahun tahun lalu akibat dari kena bujuk rayu mas mas SPG.. >.<  reviewnya baru sekarang karena yang ready foto ini aja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design