Wednesday, August 27, 2014

Beauty Review: Citra Light Touch White Japanese Wakane & Body Serum

Beauty Review: Citra Light Touch White Japanese Wakane & Body Serum - Yellow all~ Kali ini mau review produk lokal Citra. Dulu pernah review pelembap produk Citra, Citra Hazeline Spotless White Glow UV yang jadi popular post di setiap minggunya, mungkin karena kalian suka banget ya sama produk citra. Reviewnya bisa di cek DISINI

Anyways, yang kali ini mau di review bukan face moisturizer-nya. Tapi body lotion & body serum. KKKKKyoooooooo excited banget pas dapat ini, secara aku nggak pernah coba yang namanya body serum wkwkwkwk (norak). Nah si Citra body lotion ini sekarang jadi body lotion favorite aku, kenapa? Keep reading yeah ;)

Beauty Review: Citra Light Touch White Japanese Wakane & Body Serum

Thursday, August 21, 2014

Party Dress Recommendation For you

While it comes the moment when we as a woman attend some formal ceremony or just a simple party, the first thing that we will looking for is a dress. What kind of dress that will make me look stunning or sexy or just simple but elegant or probably cute and sexy.. is it going to suit us? and where to find the nice one? 
All the question will stuck in our head until we find the best one. And sometimes, it takes many times for us to decide. 
But just so you know that it will not really hard to find the best one unless you know to look where to buy. And I'm happy to give you a review for this online shop dress that sell many of great and awesome dress! yes it's in http://www.avivadress.co.uk/.  I fall in love with many of dress in there, not just they give you an easy way to shop for dress, but the dresses they have is also look faboulous! 
and here ladies, I'll put my little opinion in several dress to wear for attend in any moment of ceremony. :DD it's not really a new things, but well......  ( ^ v ^ ) ~


Long Prom Dresses & Short Porm Dresses



 My favorite type of long dress to wear on prom is a typical of long flowing dress with a bling bling  on it. 


but as personally, I like short dress than long dress. why? well, I think it's look more better on me since I'm not tall... putting a higheels while wear mini dress will look my feet more prominent :)

 Evening Dresses



show your body line but keep elegant in evening moment with black and white color . Put it sexy with long dress and simple hair style. I really love the style in both of this dress. it's look so shopisticated. Dream to wear one of this :D

  Cocktail Dresses

Casual style with a tutu mini dress and look chic with a blend layer. It can be a good choice for dress to attend in semi - formal party. I like both of the dress in the picture. It kinda remind me with Blair style from Gossip Girl :) 

Bridesmaid Dresses


Be gorgeous and pretty in a simple bridesmaid dress. a kind of mini bridesmaid dress is my favorite one. look sweet and pretty, even without any accessories, the bridesmais still look gorgeous and elegant. Soft color will be a good choice rather than just white and also suitable in Garden wedding theme :D


all the dresses pictures that I put is come form online dress shop http://www.avivadress.co.uk/ . There is still many stunning dress that you can find in avivadress. Almost all the dress in the website is gorgeous and fancy. even more, now the shop offers 85% off ! They sell many nice dress in cheap price :D
 If you take a look and read review and comment in http://www.avivadress.co.uk/ , you'll find that many had leave postive and good comment. Maybe you'll be next? ^^

Happy shopping ^^

Friday, August 15, 2014

FASHION:Colorful Color For Homecoming Dress

Charming A-line High Neck Flowers Short Homecoming Dress
You can get the dress >> here
September - October time for the homecoming party. Homecoming is "a tradition of welcoming back the back of a school. It is a tradition in many universities, colleges and high schools in the United States. It usually includes activities for students and alumni, such as sports and culture events and a prade through the streets of the city or town." source from wikipedia

Well the point is.. it is a gathering, a party, a dance party. Just like every party. In this homecoming party, you also want to look 'wow', right? Look 'wow' good with your hairstyle, accessoris, and ofcourse the dress. You want to look stunning. So I'm thinking why not goes with the colorful color? It can make you look 'wow' without so much effort. Check checky~

Wednesday, August 6, 2014

FAVORITE: Supernatural Season 9 Eps 3 "Castiel, You can't stay"

FAVORITE: Supernatural Season 9 Eps 3 "Castiel, You can't stay"

Ini sih nggak ada hubungannya sama beauty atau fashion blog post.. Cuman lagi mood aja bikin post tentang my favorite TV Series Supernatural. Gara-garanya tadi malam barusan lihat episode yang ini nih, kan kemarin hari selasa jadi kalian bisa lihat Supernatural di channel AXN, jam 9 malam gitu.

Tau kan ya TV series supernatural? Masa sih nggak tau, itu loh cerita tentang kakak beradik Dean sama Sam. Dulu masih awal-awal season, ceritanya tentang berburu hantu, mencari ayah yang hilang eh lama-lama tentang angel Michael sama Lucifer.. eh lama-lama.. ya tambah gitu lah ceritanya.. Udah lah kalau nggak pernah lihat Supernatural jadi susah jelasinnya (halah padahal males jelasin) Pokoknya lihat aja Series nya, very recommend banget bagi yang suka cerita yaoi tipe love keluarga, hantu2, dll

Anyways...

Cuman mau sharing kesedihan aku waktu lihat episode yang ini.. soalnya aku nggak punya temen yang sama2 supernatural freak, nggak ada tempat buat sharing kecuali sama adikku aja.. jadiny nulis di blog aja, siapa tau ada yang komen di bawah and bisa jadi friend gara-gara supernatural hehehe

Siapa tau ada pengemar Superanatural yang belum lihat season & episode yang ini..
Jadi ceritanya..
Castiel sudah nggak jadi angel lagi, sesuatu yang di panggil "wahyu" ini sudah di ambil sama nggak tau tuh namanya siapa metatron or whatever lah, nggak suka banget sama nih orang ARRGHHH..
Nah jadi 'wahyu' aka kemampuan 'angel-angel-an' nya Castiel udah hilang. Sekarang Castiel merasa benar-benar human. Dia juga merasa lapar, ngantuk, sakit, dll pokoknya manusia banget lah

Nah di episode yang ini, si Dean sama Sam lagi cari-cari Cast gitu.. nggak tega banget si Cast ternyata jadi orang jalanan T_T pinggin nangis lihatnya. Padahal dulu kan dia Angel, tau kan ya Angel?
Ada scene menyedihkan.. jadi cast melarikan dari dari tempat orang jalanan tadi, gara-garanya ada angel yang mau bunuh dia. Nah waktu pelariannya itu, dia merasa lapar, dia ngeliat tuh hot dog yang lagi di bakar di pinggir jalan, terus dia lihat tanggannya. Di tanggannya ada sejumlah uang gitu, kayaknya sih lumayan banyak, yang pasti bisa buat beli hot dog lah.. Eh setelah lihat uang itu bukannya belok ke kiri buat beli hot dog, dia belok ke kanan buat mentato tubuhnya T_______________T
Ternyata tato-nya itu tato penangkal Angel, jadi para angel-angel yang lain, yang lagi cari dia. Bisa kehilangan contact dan nggak tau dimana dia berada T______________T pokoknya tato-nya buat protect dirinya dari angel angel lain yang pingin buaanget bunuh dia..
Later...
di scene berikutnya, eh dia lagi cari-cari makanan di sampah. Ya karena semua uangnya tadi sudah di pakai buat bikin tato itu..
Duh pokoknya menyedihkan banget deh...
blablablalalalalaalalalalalalala.... singkat cerita..
Akhirnya sekarang Cast udah sama Dean and Sam tinggal di bunker nya itu loh. si Cast seneng banget soalnya bisa mandi, makan, pokoknya ada tempat berteduh ya..

INI NIH YANG PALING BIKIN NGOMONG "DUH KASIAN BANGET.."
Waktu Cast tinggal di sana, Nah si angel yang namanya Ezekiel ini bilang "If he stays, I am afraid I will have no choice but to leave" ke Dean. Ezekiel ini yang tinggal di tubuhnya Sam, supaya Sammy tetep bisa hidup gitu... Otomatis kan ya Dean pilih Ezekiel soalnya cuman Ezekiel ini yang bisa buat Sam tetap hidup..

The sad part
Ini nih.. "Listen buddy, You can't stay" said Dean...


ekspresinya Castiel waktu itu bikin pinggin nangis aja.. ekspresinya itu kayak kaget, kecewa, duh ya apa ya bilangnya.. Buat aku pinggin nangis banget huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Ini video-nya




Aku sih nggak pinggin cek-cek kelanjutan ceritanya ini di internet..
Tapi aku percaya pasti si Dean nggak bakal cuman ngusir Cast gitu aja kan???
Duh ya ampun, kalau Castiel mau. Boleh deh tinggal di rumah aku as long as you want..
Soalnya cute banget nih Cast, kayak puppy tersesat dari mana gitu T_T

Jangan lupa ya nonton Supernatural. Kalau sudah nonton, yuk ngobrol-ngobrol sama aku soalnya setiap kali aku mau ngomongin ini sama my boy, dia mesti nggak mau dengar. Katanya gay lah, homo lah.. ya wes lah.. ngomong sama sesama cewek aja deh..

Hehe ok sekian. Sorry ya ini post nggak ada point nya sama sekali wkwkwkwk see you di next post
----------------------------------------------------------------------------------------------
 Follow on Bloglovin
Luch Luch Craft juga sekarang punya website sendiri untuk Kue tart daerah surabaya sidoarjo loh
di www.LuchLuchCake.com di cek ya~

Monday, August 4, 2014

Beauty Review: Shiseido Naturgo Mud Mask

Beauty Review: Shiseido Naturgo Mud Mask

Beauty Review: Shiseido Naturgo Mud Mask - Hallo~ Siapa ya yang punya masalah sama komedo? kalau saya sih enggak wkwkwk. Soalnya komedo saya masih dalam batas normal, bukan yang luar biasa banyak, jadi saya nggak begitu khawatir lah hehe. Loh kok saya ngomongin komedo sih padahal mau review masker? hehehe. Keep reading aja deh

Friday, August 1, 2014

Homecoming Dresses - TBdress.com

Homecoming Dresses - TBdress.com


Homecoming dresses in TBdress.com - Hi Gals! how are you? I'm coming back again with my new post about Homecoming dresses!

so First of all, what is Homecoming?? well, as you might know already that homecoming is the event when you go back to the school and meet your old friend and spend tons of activities and sure alot of chitchat :D 


In this kind of moment,of course we want to look fancy and nice when it comes to our fashion. As many of you might be confuse and try to figure out what style will suits you and what dress to wear.. here I bring you a solution by come and visit for many absolutely lovely and chic dresses with various style in TBdress.com , homecoming dresses 2014


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design