Sunday, March 30, 2014

Fashion: Elegant Watch - BornPrettyStore.com


Fashion: Elegant Watch - BornPrettyStore.com - LOL forget about my question. You know already, what's inside by reading my title LOL.. yeah it's a watch I got from www.bornprettystore.com 
oh wait wait but you don't know how the watch looks.. so continue reading~

Wednesday, March 26, 2014

Fashion: Beautiful White Roses Dress Sheinside.com

Fashion: Beautiful White Roses Dress Sheinside.com

Fashion: Beautiful White Roses Dress Sheinside.com - ohiiiiiiiiii omg omg this dress was in my wishlist for looooooooooooooooooooong time ago. I Love Love L.O.V.E this beautiful dress <3333
OK so first thing first, I got it from Sheinside.com . Sangkyu~!!
Second you can't imagine how happy I was when the dress arrived to me #tralalala It is soooo well made T^T #happycry and it didn't look cheap AT ALL, its just it's justt... niceeeeeeeeee. Ok sorry too many compliment but telling you the truth, it is niceeeeeeeeeeeeeeee, excellent!!!
The color is so beautiful. The combination of white and red rose. I feel cute when I wear it~!!!
I think it's also one of the best seller dress cause it has so many 'buyer show' pictures and also many comments in sheinside.com
Okay if you like it, what about check all my photos and leave nice comment~ Thank you~ you are awesome \m/

Tuesday, March 25, 2014

Fashion: Sexy Dress from Tmart.com

Party dress trend

Fashion: Sexy Dress from Tmart.com - Yellow all~ Already fashion post. Introducing a black mini dress from Tmart.com . I had make Tmart post in precious post here and here. They sell very affordable items but very fashionable too \m/ I like the lace in the dress, make me sexier. The dress quality is good compored to the price ^^ It's soft and fit your body curve perfectly *thumb up*.. ok girls~ if you like, go scroll down, I attach the link of the dress on the bottom of my post ^_^ check other items from Tmart.com too~ See ya in next post~

Thursday, March 20, 2014

Review: Dr Chuk Chuk Peeling Care For Body

Review: Dr Chuk Chuk Peeling Care For Body

Review: Dr Chuk Chuk Peeling Care For Body -  Hi, pa kabar? :) Beberapa saat yang lalu, aku buat review tentang Dr chuk chuk Peeling care for face and neck DISINI. Nah sekarang review tentang Dr chuk chuk peeling care for body ^_^
Kalau yang for face and neck aku suka banget get get. Sudah pakai dua kali hasilnya memuaskan. Nah kalau yang for body ini, aku juga suka nggak ya? ;D Yuk di baca reviewnya sampai selesai~

Tuesday, March 18, 2014

Fashion: Tattoo Stocking Tmart.com

Fashion: Cool Legging Tmart.com

Fashion: Cool Legging Tmart.com -  hiii It's me and my cute cat, Fufu-chi :D How are you????
Well Today is about.. Fashion post \m/.. I think lately, I only post beauty-fashion post hahaha..
Anyways, Still items from Tmart.com The online store where you can find mostly anything. Very affordable price and nice quality as it price ^_^ Recommended for you girls~.. and guys~ lol

Monday, March 17, 2014

MissLie-Collection x Luch Luch Craft GIVEAWAY WINNER



Helloooooo udah tanggal 17. Berarti giveawaynya udah selesai kemarin ya~^^Waktunya mengumumkan siapa pemenangny.

First, Thanks to www.misslie-collection.com yang udah sponsorin giveawaynya. Misslie-collection ini jual berbagai produck kosmetik, skin care online. FYI, harga di website Misslie-collection itu sudah lebih murah 40%-50% loh~ Contohnya harga Etude house bright fit bb cream di mall 450rb, di missliee 195rb :) Plus barangnya terjamin original. Nggak palsu. Karna udah aku coba sendiri. ^_^v
Review ku
Tony Moly Cat Chu Tint DISINI 
Missha M perfect cover DISINI
- Dr Chuk Chuk Peeling Care DISINI
- Mei Linda Perfect Strom Eyeliner DISINI

Friday, March 14, 2014

Fashion: Tmart.com Sunglasses - Summer Style

Fashion: Tmart.com Sunglasses - Summer Style

Fashion: Tmart.com Sunglasses - Summer Style - Hiiiiiiiiiiiii Long time no see~!! How are you? :) If you ask me, I am fine. I'm just so busy with my work now hahaha So I didn't post as often as I used too ^_^ Anyways, In today's fashion. I'm showing you my new sunglasses from Tmart.com, It's an online store who sell I think pretty much everything hahaha laptop, phone, beauty supplies, fashion, car accesorries, many more xD ookk look at my other photos yeahh~

Friday, March 7, 2014

Review: Mei Linda Perfect Storm Eyeliner

Review: Mei Linda Perfect Storm Eyeliner

Review: Mei Linda Perfect Storm Eyeliner - Yeee heee aku mau nge-review eyeliner ^_^ Paling seneng banget sama produk kosmetik yang namanya 'EYELINER' ini. Habisnya si eyeliner ini bisa membuat mata aku keliatan lebih cute dan besar mooooo O_O sebesar matanya keroppi. 
Anyways yang mau di review kali ini adalah Eyeliner Mei Linda Perfect Storm. Ceritanya nih, aku kan lagi adakan giveaway bareng sama Misslie-Collection nah di salah satu rules-nya. Ada pertanyaan yang intinya, 'klo kamu pemenang giveaway, kamu pingin dapat apa?' Nah ternyata banyak temen-temen yang kasih jawaban si Mei linda eyeliner ini. hahaha Berarti Mei Linda ini bagus dongg ya~ sampai ada di wishlist-nya temen-temen hahaha.. Soalnya nih aku agak baka-babo soal merek-merek kosmetik. hehehe.. 
Langsung aja ya di review~ apa bener nih Mei Linda segitu hebatnya sampai ada di wishlist temen-temen ^^

Monday, March 3, 2014

Fashion with Dresslily Bag

Korean style

Fashion with Dresslily Bag - Hiiii.. new fashion post~! I'm showing you a cute bag I got from Dresslily.com . Dresslily is an online store who sell clothing and accesories (ofc). They offer free shipping for all the items. So I used the free shipping option. It was arrived less than 30 days which is fast. Since it usually took more than 30 days for the free shipping items to arrived. 
When it arrived, they wrap the bag very well, so then the bag still in a good condition. ^_^ hehehe 
I luv luv this bag. It's small, very affordable, and cute design hahaha xD 
ok enough talking, checky checky my other pictures~

Saturday, March 1, 2014

Review: Dr Chuk Chuk Peeling Care

Review: Dr Chuk Chuk Peeling Care

Review: Dr Chuk Chuk Peeling Care - Ihh Kali ini nge-review peeling~!! :D Suka banget sama yang namanya peeling, soalnya bisa membersihkan 'bolot' di muka wkwkwk. Sekarang yang mau di review adalah Peeling dari Dr Chuk Chuk!! Sekali pake sudah langsung suka sama peeling ini. Langsung amazed gitu O_O Eh kok bisa sih? ya.. baca aja review sampai akhir ya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design