Tuesday, February 25, 2014

Wishlist: Sheinside.com

Wishlist: Sheinside.com

Wishlist: Sheinside.com -  Hello~ how are you? I'm posting my Sheinside.com wishlist. Checky Checky yeah ;) Maybe it can be your wishlist too hahaha.

Wednesday, February 19, 2014

Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off

Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off
Kamu bisa beli gantungan kunci kepik itu DISINI atau hub. 0821-4177-9263
Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off - Hello~ How are you? ^_^ I'm here with another beauty review. It's been awhile yeah hahaha Today's review is about a mask from Skin food! It's a sugar mask wash off. Means.. it's from 'black sugar' and you need to 'wash it off' after you done. But I won't say it is a mask though. It's more like a peeling. Oh well well just read my review yeah~

Review: Skin Food Black Sugar Mask Wash Off - Hi~ Gimana kabarnya? ^_^ Aku mau buat review tentang beauty produk lagi nih. Udah lama ya nggak review hahaha. Hari ini review tentang Skin food masker! "Sugar mask wash off" yang artinya masker ini dari "black sugar" dan kamu harus membilasnya setelah selesai jadi kayak pakai sabun cuci muka gitu. Tapi tapi aku kayaknya nggak akan bilang ini masker deh, menurut aku ini lebih seperti peeling. Kenapa? baca reviewnya aja ya~

Sunday, February 16, 2014

GIVEAWAY: MissLie-Collection X Luch Luch Craft


~ THIS IS NOT INTERNATIONAL GIVEAWAY . INDONESIAN RESIDENT ONLY ~

Hippo~!! Aku mengadakan giveaway lagi nih. Sekarang berkollaborasi dengan Misslie-Collection. Miss Lie Collection adalah online store yang menjual berbagai skin care, make up, etc dari berbagai brand. Aku pernah buat review produk dari Miss Lie Collection, Tony Moly Cat Chu Tint DISINI dan Missha M perfect cover DISINI plus tutorial make up DISINI
Nah giveaway dari MissLie-Collection x Luch Luch Craft ini berlangsung selama 30 hari ya. Jadi kamu bisa ajak nenekmu, ibumu, adik-kakakmu, tetanggamu, temenmu, pacarmu buat ikutan giveaway ini. Kan nanti hadiahnya bisa bagi-bagi tuh hahaha
Emang apa sih hadiahnya?  Nah nantinya akan di pilih 2 pemenang. Pemenang utama akan mendapatkan 1 buah mobil, pajak ditanggung pemenang hahaha kidding~ Pemenang utama akan  mendapatkan... nah baca terus sampai akhir ya~ hadiah, rules,dll nya okey~

Thursday, February 13, 2014

Fashion: Elegant Bag - Everbuying.com

Fashion: Elegant Bag - Everbuying.com

Fashion: Elegant Bag - Everbuying.com - Yellow~ Another fashion post. Today I'll talk about my bag that I got from Everbuying.com. Everbuying is an online store who sell many things, fashion, beauty, gadget and may more.
So that beautiful elegant black shiny bag I carry, it is a bag I got from Everbuying and.. my hand's.. covering.. the bag.. hahaha. Read more yeah so you can check how the bag looks like ;)
I also want to ask you, who love my hair look?? hahaha It's a wig!! I got a wig from Everbuying too. You can check my review here . It looks so cute and natural yeah? ;)

Monday, February 10, 2014

Tutorial: Simple Make - Up

Tutorial: Simple Make - Up

Tutorial: Simple Make - Up - Yellow, mau kasih tutorial nih hehehe. Tutorial make up yang mudah banget, biar masih pemula juga pasti bisa ^_^. Soalny aku aja juga masih pemula, nggak mahir ber-make-up-ria tapi sok-sok-an bikin tutorial bwahahaha. Ini make up sehari-hari aku, make up yang biasa aku pakai. Gampang dan simple kok. ^_^ yukk di cek

Tuesday, February 4, 2014

Fashion: Cute Style - Chicnova.com

harajuku style 2014

Fashion: Cute Style - Chicnova.com - Aww it's almost Valentine!!! \m/ Have you prepare things for the valentine day? ouw ouw~ So one thing you want to prepare is the dress you are going to wear on special love day ^_^v ~ and I am showing you my cute style varsion for the valentine day. Fashion with Chicnova

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design