Sunday, January 26, 2014

Beautiful Collection in Tmart.com - My Favorite

Beautiful Collection in Tmart.com - My Favorite

Beautiful Collection in Tmart.com - My Favorite - So anyone know Tmart.com ?? I know~!! Probably you know too~!! I'm happy to know the Tmart.com online store and since I'm so nice. I want to introduce them to you. So then you have more online store variants you can shop on~ and maybe save more $$$ than the other online store?
Firstly, the Tmart online store didn't only sell clothing, fashion stuff. They also sell beauty product, phone, toys, laptop, and many more. Point is you can find many things there. But since I am a fashion blogger. So we are talking about the clothing collection yeah~ check it


SPECIAL DRESS
2014 evening dress

You can get the dress here
Left to right 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1. Omg the dress looks like mermaid!! So beautiful!! It is for sure can make you look like a mermaid hahaha It will be on top of my favorite dress.
2. Very simple and elegant :) the black and white dress can make you look clean, nice, innocent (eh?). Sometimes simple is the best (\m/ rock)
3. I love love the color. Always love red color \m/ but it kind of looks like spider yeah? I think it's the belly part but no problemo cause it's so beautiful >.<
4. When you walk into a party wearing this dress and people will be like, 'ohh nice so-so looking dress' and then you walk past them and bang! there is it~! the beautiful elegant sexy back. luvvvvv
5. Love the back! and the blind blind around it. It's just clean and beautiful. Should get this dress in white ^^
6. Love the back! But really.. how cute and sexy it is. The green color make it sexier too >.<

DRESS
Tmart ronline store review

You can get the dress here
Letf to right
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1. Kalau dress ini desainnya yang press body bikin nglier aja secara aku paling suka yang press body. Yang pasti kalau pakai dress ini. Kamu bakal keliatan seksi banget >.<
2. Pokoknya cantik dah~!! Lady like xD
3. Dress pita ini kesannya Christmas banget ya? Cantik loh, warnanya hitam terus ada ribbonnya. Berasa kayak lagi musim salju (loh?)
4. Dress ini bahannya putih megkilat gitu. Dicampur warna merah mawar. Aduh cantik nya >.< Sering banget lihat fashion blogger pakai dress ini. Jadi ngiler pingin juga. Cantik banget pokoknya ini dress. Kesannya princess banget gitu hehehe 
5. Suka banget sama dress hijau cantik ini. Warnanya yang nge-jreng ini buat si dress yang desainnya simple ini jadi luar biasa cantik (lebay) Pokoknya jatuh cinta banget sama warnanya. Plus warna dressnya ada kesan mengilap2 gitu ya :) Cocok banget buat di pakai pesta yang nggak formal gitu :)
6. Kebetulan bukan pengemar warna nude. Tapi yang ini pengecualian deh. Soalnya suka tipe dress yang kayak gini. Yang ada renda-renda transparant di bagian dadanya :) cantik dan elegant.

BOTTOM
cheap tattoo tight

You can get the dress here
Left to right 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

1. Paling seneng deh rok model kayak gitu. Modelnya ketat tapi full pattern. Jadi rok-nya sudah stand out sendiri. Aku juga punya yang model seperti itu. Cuman warnanya kuning. Pernah di pakai ke mall, terus orang-orang pada nanyain beli-nya dimana? kekekeke
2. Siapa yang nggak suka polkadot? hayoooo tunjuk tanggan??? eh ada yang nggak suka polkadot ya? Aku juga wkwkwkwk. Loh kok? tapi kok di wishlist? wkwkwk. Nggak apa-apa sih ya. Celana polkadot kan lucu ya. Apalagi yang warna merah. Loh tapi yang di pajang kok warna biru? wkwkwk 
3. Aduuhh floral pattern itu jadi favorite banyak orang ya, sampai booming banget tahun lalu. Dimana-mana pada pakai floral. Celana floral pattern warna putih ini kesannya bersih gitu :)
4. Ok Percaya nggak sih kamu kalau legging tato ini cuman $5??? wtf!! so cheap banget lah. Aku aja cek di tempat lain bisa $10 lebih. Malah aku cek di salah satu mall di Indonesia. Harganya 100rb lebih -__- weeekkk.. males banget. Mending beli di luar kalau cuman $5 plus free shipping. Paling bayar bea cukai 7rb doang. wkwkwk malah ngomongin harga xD 
5. Kalau ini rok tapi dalamnya celana. Tapi bukan itu sih yang buat dia cute. Rok model klewer2 (maksudnya?) gini itu sering di jumpai di banyak Kdrama~ cewek-cewek Korea pakai model ginian, cute banget keliatannya. >.<
6. Sama kayak legging nomer 4 tadi. Kalau yang nomer 4 tadi gambarnya gun. Nah yang ini lebih cute dan girly, gambarnya ribbon. cute lah~

BAG
cute bag

You can get the dress here
Left to right 
1 / 2 / 3 

1. You know I have 5 cats. So this cute cat bag is on my list. It's round like my cat head \m/
2. This looks so cute and girly. One of item I must have xD
3. It's gold >.< Super cute!

Which one is your favorite? :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Follow on Bloglovin
Toko Luch Luch Craft juga sekarang punya website sendiri untuk Kue tart daerah surabaya sidoarjo loh
DI CEK YA~ 

22 komentar:

  1. Inge, I love this site... how sweet... I love the dresses, the white one with the flowers... so pretty and the green one is so cute... I hope you had a great weekend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh ^^ I see you like that can of style. It's beautiful ^^ anyway you can get them in Tmart ;)

      Delete
  2. I loved your blog
    Great work
    Please visit my blog http://trendybutterfly.blogspot.fr/ and check the GIVEAWAY
    *

    ReplyDelete
  3. Never heard of it before, but it has some nice stuff :)

    http://mykindofjoy.blogspot.pt/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes it is. :) check them out. you'll love it ^^

      Delete
  4. thanx for sharing
    would definitely check it out
    kisses
    http://colour3d-vogu3.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Nice post:) Would you like to follow each other? Just let me know in my blog.
    http://prettytendency.blogspot.com.es
    Kisses.

    ReplyDelete
  6. Love the clothes! Would you like to follow each other?

    xx
    www.starringsamantha.com

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design