Thursday, November 7, 2013

Review: Etude House Surprise Essense Concealer

Review: Etude House Surprise Concealer
Kamu bisa beli gantungan kunci cupcake merah kiwi itu DISINI *tersedia warna lain
Review: Etude House Surprise Essense Concealer - hi It's been awhile yeah since my last post. Today post is about beauty \m/ I guess you need to read this beauty product review cause you will be surprise! The product name is Etude House Surprise Essense Concealer woohoo.. yeah well it's a concealer, you know concealer? Someone genius made it to hide your pimples and dark circle. I guess foundation is not enough so she/he made a concealer. and I guess it's also not enough for me to only have a foundation so I bought this Etude concealer in a hope that it can hide my pimp pimp hehehehe ok just read it..

Review: Etude House Surprise Essense Concealer - Hell-o udah lama ya aku nggak ber cas cis cus di blog ini :) Nah, post-an hari ini tentang beauty review yang pastinya harus kalian baca sampai selesai kalau ngggak aku bacok loh!! hehehe jadi surprise yeah? (pasti enggak, soalnya jayus banget) nah si ini produk namanya Etude House Surprise Essense Concealer. Tau kan? ini itu concealer, tau kan concealer itu apa? Jadi concealer itu sesuatu buat nutupin bawah mata kamu yang hitam itu, kalau nggak hitam ya syukurlah, berarti kamu bisa gunakan ini untuk menutupi jerawat atau noda hitam.. eh apa? mukamu mulus?? ya udah, harus bersyukur, berarti nggak usah habisin uang buat beli barang kayak gini. Nah terus kalau kamu punya semua yang aku sebutin di atas.. ya baca terus sampai selesai dong..


Review: Etude House Surprise Essense ConcealerKorean Concealer
PACKAGING:
So yeah.. it's small hahaha. I need to buy the bigger size so it will last longer. Oh oh and the applicator is just so cute hahaha I said cute because the tip is round. So you just need to put it on the spot you want to hide. In my case, I want to hide my pimple, yeah so the applicator make it easier, just dot dot and done xD My point is I love you cute applicator :*

KEMASAN:
wehehe emang dia kecil gitu. Kayaknya aku harus beli yang ukuran lebih besar biar mantab gitu ya, jadi nggak cepat habis. Nah si etude house concealer ini punya applicator yang kyuit abis. Kenapa sih kok aku bilang kyuit (read: cute)? Soalnya lucu banget ya, ujungnya itu bundar gitu. Jadi tinggal di tul tul di tempat yang kamu mau. Pokoknya cute banget deh. Lebih mudah di gunakan juga ^_^

Etude house concealer review
You know I review the liquid one. Which I love. But Etude have 4 surprise me concealers you can choose. *Click on the picture to make it bigger * See the pic on the bottom.. From left to right, the left is the concealer I review now which is the liquid one. And then they also have the stick one. And also the kit for spot cover. And the kit for brightening your dark circle. 
I have only tried the essesnse/liquid one. but I'm sure the rest are pretty much the same with this essense.

Nah aku kan review yang concealer yang cair ya. Nah si Etude house ini punya 4 varian surprise me concealer yang kamu bisa pilih, tapi pertama-tama kamu lihat dong foto yang di atas itu yang bagian bawah. Dari kiri ke kanan, yang kiri itu concealer yang aku sekarang review, yang bentuknya cair itu. Terus ada concealer yang bentuknya stick. Sebelahnya lagi kit spot cover. Terus kit untuk dark circle kamu.
Aku sih cuman pernah coba yang essense ya. Tapi yang lain pasti reviewnya 11-12 lah sama yang essense xD

Good and cheap concealer
REVIEW:
yeah so that's the pic. It's my cheek. From left to right pic.
Left is my bare face, means I don't use anything.
Middle, my face after using foundation. It's little covered. I'm using wardah.
Right, I used the concealer. Even though it's not really covered but it's not bad lah

REVIEW:
Jadi itu foto pipi akyu. Aku jelasin dari kiri ke kanan ya.
Yang kiri itu foto Aku tampang make up. Jadi masih nggak di pakain apa-apa
Yang tengah, Aku udah pakai faundation wardah.
Yang kanan, terus di pakain concealer-nya. Walaupun nggak menutupi dengan sempurna. Tapi nggak jelek-jelek amat lah ya? :D
Jolse review
and yeah that's the face xD
- Even though it's not well covered. But it's not bad and I still love it. Why is that? because first is cheap, I didn't expect it to be something so awesome and suddenly can make your face flawless, no no no no. I meant, you get what you paid, right? Second, I'm in love with this because it makes my face glowy like a Korean bwhahaha so yeah that's the reason
- It can actually hide my dark circle. But I don't really have bad dark circle.
- It covered the spot for like hmmm maybe 3 hours. 
- Did I miss something?..
- Oh yeah! I remember. Since I'm not a beauty expert hahaha.. One thing I learn and I just knew yesterday that a concealer isn't something can hide your big pore O_O.. Cause I used this yesterday when I was too lazy to use a foundation (or bb or cc) and then I can see this big baseball pore.. oh well..

- Walaupun dia nggak bisa dengan sempurna menutupi noda, Aku tetap cinta. Kenapa? pertama karena harganya yang murah. Aku nggak terlalu muluk-muluk sama ini produk. Karena tau harganya yang murah itu hehehe jadi barang sesuai harga lah. Yang kedua, aku suka ini karena setiap kali aku pakai, muka aku jadi keliatan bersinar cantik kayak orang Korea wkwkwkwk *maunya *eh tapi beneran loh. 
- Ini bisa menutupi mata panda aku. Tapi mata pandaku memang nggak terlalu parah sih >.<
- Ini bisa cover, stay di wajah untuk kurang lebih 3 jam-an lah :)
- Kayaknya ada yang kelupaan deh..
- Oh iya! Aku inget. Berhubung aku bukan ahli dalam dunia per-beauty-an hahaha.. Aku baru tau satu hal, ternyata concealer itu nggak bisa menutupi pori-pori O_O Karena waktu kemarin aku males banget pakai foundation (bb atau cc) terus pas ngaca, keliatan banget pori-pori yang sebesar lapangan sepak bola.. ya..

Price: $ 6.28 
Repurchase: yes, I am planning to buy a biger size. 
Where I bought: I bought this at Jolse cosmetic.jolse.com . I love Jolse because they have discount, they are cheap, free shipping, 300 points when you register aw~ and get freebies as you can see on my photos below or you can check, what freebies you will get by looking at this picture: HERE
YOU CAN BUY IT HERE

Harga Lip Tint: $ 6.28 klo dollarnya masih 10rb. Berarti harganya ya 60rb lebih lah
Repurchase: Iya, mau beli yang lebih besar. Soalnya yang kecil cepet banget habis
Dimana aku membeli: Aku beli ini di Jolse cosmetic.jolse.com . Aku suka banget sama Jolse kerena mereka itu selalu memberi discount, terus harganya murah, pengiriman gratis, 300 points kalau kamu register di Jolse dan kamu bisa dapatkan sampel gratis seperti yang bisa kamu lihat pada foto di bawah ini atau kamu bisa cek, sampel gratis apa yang bisa kamu dapatkan dengan melihat gambar ini: DISINI
KAMU BISA BELI INI DISINI

Freebies from Jolse
Kamu bisa beli boneka binatang itu DISINI  - The freebies I got from JOLSE
LOVE IT OR NOT??
-------------------------------------------------------------------------------------
JOIN INTERNATIONAL GIVEAWAY: DresSale x Luch Luch Craft
BY CLICK ON THE PICTURE BELOW~
TINTERNATIONAL GIVEAWAY: Dressale.com x Luch Luch Craft

-------------------------------------------------------------------------------------
Follow on Bloglovin
Sudah bulan November. Berarti bulan ini aku ulang tahun dong wkwkwk
Nah, di bulan Oktober, produk Toko Luch Luch Craft apa sih yang paling laris?
Lihat foto di bawah ya. Di CLICK fotonya nanti akan langsung menuju ke Toko Luch Luch Craft~ ^_^
Happy Shopping~

52 komentar:

  1. Inge... I need a good concealer for my blemishes and for under my eyes... esoecially under the eyes... :-)

    ReplyDelete
  2. Wow it did not job in concealing it. You should look into Murad.com there its products to reduce those acne bumps and redness.
    http://tifi11.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. i will check them out ^^ thank you Jackie ^^

      Delete
  3. Seems like it gives you a nice result :)

    mykindofjoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. I am always on the hunt for the perfect concealer - thanks for this review!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tengo muchas ganas de probar cosas de esta marca!!
    Un besito.
    Estoy de sorteo en mi blog: www.piolineando.com

    ReplyDelete
  6. Great concealer! Amazing effect!

    jointyicroissanty.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. I need a whole-face concealer. Do they make those :) Not sure how anyone would ever see those bumps on your face when there are those big, gorgeous eyes right there :) Thanks so much for stopping by my blog and your kind comment!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha it cover the bump just great i guess xD thank you ^^

      Delete
  8. Nice post!
    http://www.maridress.blogspot.it/
    http://www.bloglovin.com/maridress
    https://www.facebook.com/maridressfashionblog

    ReplyDelete
  9. this look good! maybe i should try after i finished my ZA 's concealer
    rainxdropz.blogspot.sg :)

    ReplyDelete
  10. Nice post ;)

    http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. I used to have that one, but gave it to my little sister. It works really weel to conceal acne but not so much for my dark circle and that's why I gave it to my sister and she loves it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhhh i don't have bad dark circle so I dont really know if it works or not. but at least it work with the acne <3 thanks momo

      Delete
  12. This is so cute! And i need to try it!:)
    xoxo
    www.fashfab.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. i always wanted to buy liquid concealer but im afraid that theyll gonna end up heavy and clog my pores T.T
    nice review <3 ^^ anw mind to followback by GFC? Thanks! :D love your blog ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. this one didnt clog pores ^^
      i'll follow you back. thank you Jessi ^^

      Delete
  14. Great review!

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Nice post!
    http://www.maridress.blogspot.it/
    http://www.bloglovin.com/maridress
    https://www.facebook.com/maridressfashionblog

    ReplyDelete
  16. this is actually one of the most popular concealer among the bloggers i've known kekeke. http://azwaa.blogspot.com/2013/11/etude-house-sun-prise-cotton-touch.html

    ReplyDelete
  17. I like concealers very much, because of dark circles. But when I sleep well, I only need a bit of foundation instead of concealer, but still, I will need concealer sooner or later! I don't use foundation on my face, just under the eyes, but I have a friend who says she needs it, because she has some problems. She wears Rimmel London wake up foundation and look, her problems are really huge, not like what you showed. The Rimmel foundation she wears cover all, as far as I can say, I haven't seen her lately. You look very beautiful, and I am glad you found a product you like! I apologize that I didn't come here earlier, I was out of (even my) blogs for some weeks, now I am back! denisesplanet com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh thank you for your comment Denise. I think I will that product your friend use :)

      Delete
  18. jyah... i m very shocked. is it really pic of ur chick? you have same problem like me. i have problem about flax also. but its better now, i use olive oil.

    oh god make up like a angle and monster. it can made u looks so beauty and confident but cleanse ur money to buy it and manipulating people face.

    just give a cool water/ice for close ur pore before make up. :) its helping.

    actually i seldom use concealer or foundation. its interesting for me to try.but i m afraid if its looks like use a mask. >.<

    http://ulimayang.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yo pipiku iku. pokoke hrs pake iki klo mau keluar2 wkwkwkwk
      gak lah li, pake aja. gak keliatan kayak pake mask. pokoknya sesuain sama warna kulit aja ^^

      Delete
  19. I always like their packages. So cute and beautiful.
    Actually it gives quite a good coverage on the photos, I'm
    shocked that you could see big pores through it! :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah i can xD but it give good coverage. I agree ^^

      Delete
  20. Really goo reveiw. I hope I can in sometimes use it. :)
    http://oliwia-zofia.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. love this!
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    ReplyDelete
  22. Great review doll & such a cute blog! I'm your new follower on GFC & Bloglovin!
    Hope you visit back!
    xoxo
    http://fashionablestreets.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 1490
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design