Monday, October 21, 2013

Fashion Trend: Floral Printed Dress - Love Aupie

Fashion Trend: Floral Printed Dress - Love Aupie

Fashion Trend: Floral Printed Dress - Love Aupie.com - God I love floral print. I know you see me say 'I love' too many times, but I tell you the truth, I really love floral print. Uhmm.. if I don't like it, I won't buy it, right? hahaha. Ever since this dress arrived, whenever my mom watch tv and saw someone wore a floral print dress, she always told me, "You have it~ you are so in trend~" LOL mom please..

Fashion Trend: Floral Printed Dress - Love Aupie.com - Aku suka banget loh sama floral print. Floral print itu, baju yang ada gambar bunga-bunga gitu. Suka banget baju yang kayak gitu. Kalau kalian suka baca fashionku pasti sering kan ya lihat aku ngomong kata-kata 'suka' hehehe. Ya gimana lagi. Kalau misalnya aku nggak suka sama bajunya ya nggak mungkin aku beli ya xD
Nah setelah dapat ini baju. Setiap kali mamiku nonton tv, dia pasti bilang, 'Bajunya mirip punya kamu~ ini lagi ngetrend banget ya, kamu juga punya~" wkwkwk ya ampun ma ma..

Fashion Trend: Floral Printed Dress

SHOPPING EXPERIENCE WITH AUPIE / PENGALAMAN BERBELANJA DENGAN AUPIE

Well, shopping with www.Aupie.com was a nice experience. They reply fast and friendly. My order arrived in less than 30 days as usual with free shipping. It's just nice. No fuss. I got my tracking numbers few days after order. Well I told you it's just nice xD

Bukan mau lebay atau apa ya. Tapi shopping di www.Aupie.com itu enak pokoknya. Mereka bales emailku cepet dan ramah. Paketnya juga dateng kurang dari 30 hari pakai free shipping. Aku nggak harus cerewet-cerewet minta tracking number, udah langsung di kasih. Pokoknya enak lah. Langsung cus cus cus wkwkwk


Aupie Online shop review

THE DRESS QUALITY / KUALITAS BAJU

Just want to let you know that the dress looks exactly the same as the one they shown in the website ^_^ when the dress was on the way here. I couldn't wait to touch and wear it. I was a little bid worried if it didn't look like the way I imagined. But when the dress arrived. oh ho~ You are one of my favorite in the closet~
The dress is made from high quality cotton blend :) *THE DRESS LINK IS ON THE BOTTOM

Cuman mau kasih tau nih ya kalau baju dress ini mirip banget sama foto yang ada di website mereka. Waktu dress-nya masih dalam perjalanan menuju ke sini. Aku sempat was-was, aduh gimana ya kalau misalnya nggak seperti yang di harapkan. Eh ternyata waktu sampe, dress-nya mirip banget. Sampe jatuh cinta aku kepadanya <3
Dress terbuat dari  katun blend kualitas baik. Pokoknya dari kayak karet gitu kali ya, soalnya melar.. *LINK DRESS-NYA ADA DI BAWAH YA

where to buy floral dress

WHERE YOU CAN BUY / DIMANA KAMU BISA BELI?
Shoes: Vicari
Necklace: No brand
Hairpin: Toko Luch Luch Craft - karena barangnya belum di publish. bisa sms aja untuk order ^_^

simple make up - everyday make up

hehehe I just bought new fake eyelashes. It makes my eyes looks bigger, cuter, better~ Love~ I can't wait to try the other eyelashes I bought ^_^ Hopefully It will look as cute as this one ^_^
As for Make up, I'm using Etude house dear darling tint, I already review HERE

hehehe aku baru beli bulu mata palsu nih. Bulu mata yang ini bikin mata aku kelihatan lebih besar, lebih cantik, lebih segalanya lah. Pokoknya suka banget~ Nggak sabar buat coba bulu mata yang lain, yang udah kubeli ^_^
Untuk make upnya. Aku pakai Etude house dear darling tint yang sudah aku review DISINI

FLORAL PRINT YES OR NO??
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Sekarang kalau kamu beli produk di Toko Luch Luch Craft senilai 500ribu. Kamu bisa dapatkan gantungan lucu loh GRATIS~ Ini berlaku kelipatan ^_^ Tapi cuman belanja craft ya. Bukan belanja Kue tart atau blog designnya hehehe. Keterangan lebih lanjut kamu bisa click gambar di bawah ini.
Toko Luch Luch Craft

Follow on Bloglovin

33 komentar:

  1. The dress and shoes are awesome. Looking great doll. No need to come over no new post today.
    http://tifi11.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Very nice!
    http://www.maridress.blogspot.it/
    http://www.bloglovin.com/maridress
    https://www.facebook.com/maridressfashionblog

    ReplyDelete
  3. Cute look darling! :)
    <3
    http://pearlinfashion.blogspot.co.at/

    ReplyDelete
  4. Lovely look! Kisses.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  5. Beautiful :)

    NEW POST...

    http://www.gagcloud.com/2013/10/yellow-pants.html

    ReplyDelete
  6. Wow! Beautiful dress! And it looks great on you!
    Kisses ;)

    ReplyDelete
  7. Hi Inge, the prints on the dress are nice just like watercolor on canvas! =)

    ReplyDelete
  8. Hi sweetie, I'm now following you, waiting for you on my blog :)
    http://gowestyoungcowgirl.blogspot.it/

    ReplyDelete
  9. This look totally rocks! You look just great :)

    http://www.fashionnarcissism.com/

    ReplyDelete
  10. Bagus banget kostum nya sist, jadi pengen dech +_+

    yang makai costum diatas juga cantik ^^

    ReplyDelete
  11. Hello from Spain: great dress.. Keep in touch

    ReplyDelete
  12. this is something I would like to wear!
    Come back soon to visit me on…
    Nameless Fashion Blog
    Nameless Fashion Blog Facebook page

    ReplyDelete
  13. beautiful dress
    you look stunning
    love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. You are so gorgeous and I so enjoy that colorful, fun dress. And look how amazing your legs are! Wow!

    http://downwithpants1969.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Love your dress! Wonderful!


    http://ladyvuitton.blogspot.it/

    ReplyDelete
  16. Your dress has such a cute print :)

    mykindofjoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Oh, such a sweet dress! :)

    http://fashionabejita.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  18. suit-suit,,cantiiiiiikkkkkkkkkkkk <3
    iiih baju kamu dari kemarin bagus2 dech say,,jadi mupeng,,xixixi :-)
    kamu kayak artis korea *suuueeerrrr gak boong*

    ReplyDelete
  19. Wow lovely♥♥♥
    Followback?
    Http://www.photogenici.com

    ReplyDelete
  20. Your dress is lovely!
    I would like to invite you on my giveaway: http://secretsofcamille.blogspot.it/2013/10/birthday-countdown-giveaway-open.html

    ReplyDelete
  21. This dress really fits you! And it flatters your curvy figure! :)

    ReplyDelete
  22. dressnya bagus, cocok banget di pake mba Inge :D

    ReplyDelete
  23. OMG i have the same dress. Just got it last week from a different site. Will be doing an outfit post soon :)
    xx
    www.JuneWantsItAll.com

    ReplyDelete
  24. super cute dress dear...love this prints
    xoxo
    happy day

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design