Saturday, September 14, 2013

Review: Choies Wig

Review: Choies Wig - Hell-O I'm back with another hair review xD This time, I bought a wig from Choies
I'm sure you do know choies fashion online store, right? I love their online shop, Choies have cute collections and nice service :)
I bought some items from Choies. I already make some posts, you can check on Loving my new bag - Choies order review  or my Kpop inspiration style with Choies on Black and White - Kpop Girl's day Expectation
Anyways, read more about the Choies wig~

Wig Choies review - Hi, Aku akhirnya buat pos lagi tentang dunia per-rambut-an. Kalau bilang perambutan nanti disangkanya aku lagi ngomongin buah rambutan lagi hehehe nggak lucu ya? xD Tapi yang kali ini, aku bakal mengulas tentang wig yang baru aja aku beli dari Choies
Kalau kalian sering mampir ke blog aku, pasti kalian tau tentang choies fashion online store kan? Aku suka banget sama OS-nya mereka. Choies ini punya koleksi yang lucu plus servis yang bagus ramah lagi :)
Aku beli beberapa barang dari Choies. Aku juga udah buat beberapa pos-nya. Kamu bisa lihat di Loving my new bag - Choies order review  atau pos fashion aku yang terinspirasi dari Kpop di Black and White - Kpop Girl's day Expectation
Dari pada banyak ching chong mending langsung aja ya di review~

Review: Choies.com Wig
My Order Review

Ok first, before you read my review. You need to look at all the photos... You did see it? Ok good.. Don't you think that I look pretty? *wink* hahaha So I will explain one by one yeah..
If you see the photo above. The wig came with the hair net (ofcourse..)
You can check Choies fashion accessory if you interest to see other accessories~

Jadi sebelum kamu baca review aku. Kamu lihat-lihat dulu ya semua fotoku sampai akhir.. Gimana udah lihat belum? Pinter-pinter. Menurut kamu aku kelihatan cantik kan? *kedipin mata* hahahaha okok Jadi aku bakal jelasin satu satu ya..
Kalau kamu lihat foto di atas itu. Kamu bisa lihat kan, mereka kirimin wig sama hair net-nya (ya iyalah) 
Kamu bisa lihat Choies fashion accessory kalau kamu tertarik lihat akesoris yang lain~


choies wig
According to choies fashion information, the wig type is synthetic wig. So yeah it is synthetic xD When I touch it, it feels smooth and nice though :)
Menurut informasi yang aku dapat dari choies fashion katanya dia ini wig-nya sintetis. Tapi waktu aku pegang, wig ini terasa lembut, enak lah :)
wig hair net
That is the hair net.. That thing didnt work at all.. like really.. at all.. so yeah I think you need to get your own hair net cause this one didn't work.. EDIT: So I just knew this information from Yukari this thing isn't a hair net. It's just thing to save the wig so it didn't tangled so easily xD hahaha 
Ini si hair net-nya yang sama sekali nggak bisa digunakan. Sama sekali nggak bisa menahan rambutmu.. Kayaknya kamu harus beli hair net sendiri deh soalnya yang ini sama sekali ngga bisa dipakai.. EDIT: Jadi aku di kasih informasi dari Yukari katanya ini bukan hairnet. Ini gunanya cuman untuk nyimpan wigmu supaya nggak cepet kusut wkwkwkwk

review online store wig
This is how it looks from top. It looks OK like all wigs in general xD
Kalau ini penampakannya dari atas. Kelihatan OK ya seperti semua wig pada umumnya xD
where to buy cheap wig?

When I wear it

cute asian wig
Choies Free Trial GET FREE ITEM+SHIPPING

review choies online shop
AUTUMN ALMOST HERE~!! GET THE  AUTUM FASHION STREET AT CHOIES 

cute wig
FOR CROP TOP LOVER ^_^ GET 10% OFF~

blonde wig

cute asian wig

nice wig quality

Packaging and Shipping
Choies wrap it just like it shown on my post Loving my new bag - Choies order review 

Kalau masalah packaging. Caranya persis sama seperti di pos-an aku sebelumnya Loving my new bag - Choies order review  

Do you like this wig?
You can buy the wig at Choies Medium Long Curl Bob with Blunt Bang but unfortunately it's out of stock.. BUT they are many wig to choose at Choies. Also they sell Clip-in hair extension 100% human hair :)

Kamu bisa beli wig ini di Choies Medium Long Curl Bob with Blunt Bang tapi sayangnya ini produk udah habis.. TAPI kamu tetep bisa pilih wig yang lain di Choies. Mereka juga menjual Clip-in hair extension 100% rambut manusia loh :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
International Giveaway Win Sunglasses or Scraft from Mignon Mignon. ONLY LAST FOR 10 DAYS. Hurry join it now ^_^ HERE


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Introducing my friend's blog: Your Friend: Heart to Heart with that blog, Snow Snow and Rukaiyah wants to help people who are in need for support, inspiration and advice.
Check their blog, you can send message to them and talk about your life. They will be very happy to help and support you~ Chek them at www.friendheart2heart.blogspot.com

Follow on Bloglovin
Toko Luch Luch Craft

69 komentar:

  1. Cakep lhoooo
    Jadi imut gituuu XD
    Jadi kayak boneka deh kamu kalau make up matanya ditambah dikit lagi.. hehehe

    Itu hair net nya? aku kira apa... karena kok halus banget gitu...

    In The Name Of Colors

    ReplyDelete
    Replies
    1. whehehe iya yo. lagi belajar make up mata xD
      iya.. pokoknya gak bisa dipake deh.. Dx

      Delete
  2. Beautiful! I love how natural it looks, as if you weren't even wearing a wig! :)

    vegcourtesy.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nice! It looks very natural and pretty! :-)
    You look beautiful too ;-)

    ReplyDelete
  4. Complete different look its amazing how a wig could change you completely.
    http://tifi11.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Looking so pretty with this wig ! =)

    Fashion and Cookies
    Fashion and Cookies on Facebook
    Bloglovin
    You're invited to enter my Cichic $100 Giveaway, Open worldwide until September, 27th !

    ReplyDelete
  6. Lovely hair

    http://www.cultureandtrend.com/

    ReplyDelete
  7. Super beautiful hair piece!
    Wish you a rocking weekend!
    Kisses from Miami,
    Borka
    www.chicfashionworld.com

    ReplyDelete
  8. It looks really great on you Inge... I do love your own hair though :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you >.< i do love my own hair too >.< so sweet of you

      Delete
  9. Replies
    1. hahaha yeah and they sell hair clips too :D

      Delete
  10. Wow! It's soo cute :3 perfectly suits you
    a-few-dots.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Interesting hair piece!!!!
    Happy sunday girl!!!

    ReplyDelete
  12. Oh, this wig suits you really great! Really like the color and the look!Thanks for the review!
    http://berriesinthesnow.blogspot.de

    ReplyDelete
  13. Interesting post, you're lovely! Thanks for your comment in my blog, would you like to follow each other?:)

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ReplyDelete
  14. Such a cute wig Inge! it looks awesome on you :)
    xx
    www.JuneWantsItAll.com

    ReplyDelete
  15. It's great, you look fantastic!!!
    Kisses

    http://asstyleanddesign.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. waaa kawaii >.<
    wignya kayak rambut asli. wah tapi sayang ya itu hair net nya ga bisa dipake.

    i have followed your blog. would you mind to following me back? :D
    The Cupcake Philosophy

    ReplyDelete
    Replies
    1. iho. tp katane itu bukan hair net lol xD salah informasi

      Delete
  17. Wahh bagusss wignya X3 ga keliatan fakenya sama sekali, efek cling"nya ampir ga keliatan X3 hehehe.
    Fyi, itu hair netnya emg fungsinya utk nyimpen wignya doang, spy helaiannya ga gampang goyang" jd ga gampang kusut. hahaha. Kl hair net yg dipake di kepala biasanya jaring"nya lebih tebel gituu :D

    Followed your blog <3

    lolidreamland.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh gitu ta xD harus di edit ini xD
      thanks da follow. aku follow back nanti ya ^^

      Delete
  18. thank you for following me, i'm following you back now :)

    Petush

    ReplyDelete
  19. woowww it is big transformer.. LOL, the wig looks so natural. i think you are more beautiful with blonde hair, why did you coloring you hair dear?

    ulimayang.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambutku aslinya tipis e xD gak tebel kyk pake wig itu xD

      Delete
  20. That is indeed a lovely big and what a big change.... wow! www.stylelovechild.com

    ReplyDelete
  21. I just wanted to say that I really enjoy your blog! Keep up the great work ♡

    PS: May I invite you to my huge Birthday Giveaway?

    Win 3 amazing prices with a total value of $650 on my blog:

    www.freshminhtea.com

    Only 1 day left to enter!

    ReplyDelete
  22. say,,kamu cantik banget pakai wig <3
    emang warnanya agak nge-jreng tapi wignya kelihatan natural,,gak kayak pakai wig :-D

    misseharascloset.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. whehehe makasih ya :D mw pilih warna item2 gt tp yg ada ini aja xD

      Delete
  23. Nice! It looks very natural and pretty! :-)
    You look beautiful too ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you for all your lovely comments :D

      Delete
  24. You look so damn cute with that wig, totally like a cute doll ^^

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design