Friday, September 27, 2013

I'm Wearing Jewelry from Bellast

 I'm Wearing Jewelry from Bellast - Bellast.com review - So when I was making this post, my sister was walking next to me and then I called her and said, "hey hey look at my photo. Did I look pretty?" and she said, " hmm.. you look weird" LOL.. ok whatever. That is just story before I start to write my post hahaha continue reading..

 Aku memakai perhiasan dari Bellast - Bellast.com review - Jadi ceritanya waktu aku buat ini post, saudaraku jalan di sebelahku terus aku panggil dia sambil bilang, "hi lihat fotoku dong. Cantik ya aku?" terus dia bilang, "hmm.. mukamu aneh" wkwkwk.. ya terserahlah, itu cuman cerita selingan sebelum nulis pos ini hahaha terus lanjutin bacanya ya sampai selesai~

Bellast review

beautiful jewelry

jewelry trend 2013

The earring is a best seller item in Bellast as you can check on their website. But I got them in set which is great cause well.. it is in 'set' you know? xD  
The earrings and necklace is made from tin alloy with ziron, rhinestone, pearl. Most important and what I like the best is.. Those are real gold plating, 18 KRGP engraved. YE HEEE it means, it won't leave any green mark on my skin or turn the gold color into black ~.~ You can buy it HERE

Anting yang di foto itu produk terlaris loh di Bellast, kamu bisa cek sendiri di websitenya. Tapi aku dapatnya satu set sama kalungnya jadi lebih enak gitu ya :)
Anting sama kalungnya ini terbuat dari timah campuran dengan ziron, berlian buatan dan mutiara. Yang paling penting yang membuat aku suka banget sama ini kalung, karena dia ini di lapisi sama emas 18 KRGP. YAAY yang artinya ini kalung/anting nggak akan buat hijau-hijau di kulitku plus itu nggak akan berubah warna jadi hitam-hitam ~.~ Kamu bisa beli DISINI

bellast.com jewelry review

gergeous necklace from bellast

bellast.com

This necklace is a new arrival product in Bellast.com as you can see on their website. Cute little clover~ I choose this because I like clover, remind me of japanese manga I read when I was younger hahaha
This gergous is made from copper whit many rhinestone crystal and again it's Real Gold Plating, 18KRGP Engraved. ^_^ You can buy it HERE

Kalung ini produk baru loh di Bellast.com seperti yang bisa kamu lihat di websitenya ya.. Daun semanggi yang lucu banget~ Aku memilih ini kalung karena aku suka sama daun semanggi, itu mengingatkan aku sama komik-komik jepang yang aku baca waktu aku muda (maksudnya waktu lebih muda dari sekarang, aku sih tetep masih muda sekarang lalala) 
Si cantik ini terbuat dari tembaga dengan berlian kristal buatan dan ini dilapisi sama emas 18KRGP ^_^ Kamu bisa beli DISINI

-----------------------------------------------------------------------------------------
WHICH ONE IS YOUR FAVORITE? :D
none of those? You can check on www.Bellast.com
-----------------------------------------------------------------------------------------
romwe review
Super slim price flash sale!  Only 48 hours!
Fashionable best sellers!  $14.99 up!
Don’t miss, girls!

If you like my post and love me too. Why not you 'like' me on facebook and follow me on bloglovin? ;)
Check my Online store by simply click on the Spongebob tart pic below ;)
Follow on Bloglovin
Toko Luch Luch Craft

48 komentar:

  1. Inge, you don't look weird, you look very pretty in your photo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you >.< I think so. It was just a joke xD

      Delete
  2. I like the pearl neclace and earrings. They look beautiful :)

    ReplyDelete
  3. Suka deh sm yg daun semanggi hheeee ^^

    ReplyDelete
  4. I don't think you look weird :p
    And the necklace is so beautiful!!

    mykindofjoy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you sweety ^^ you're so sweet

      Delete
  5. great necklace!!!:)

    follow??:*)

    ReplyDelete
  6. HI, lovely necklace, :) for you sister : weird is good ;P
    Clo

    ReplyDelete
  7. i love pearls *.* looks so elegant <3
    http://mysecretkawaidream.blogspot.it/

    ReplyDelete
  8. ini udah saya komen back mb,,
    itu potonya ya..
    good looking dech .,.,xixixi
    mampir blog asli ak y mb..
    asik deh punya kenalan bloger cewek
    ini blog utama saya mb..
    www.daniarmurdi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya seneng berkenalan dengan kamu juga ^^

      Delete
  9. looks soo nice^^

    http://www.iayui.com//

    ReplyDelete
  10. you look amazing
    beautiful necklaces
    love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. cute clover necklace <3
    love your eyes make up inge :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sweety xD It was the best I can do so far

      Delete
  12. keren. lucu banget desainnya sederhana :)

    ReplyDelete
  13. I really love these jewels!

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ReplyDelete
  14. simple tapi keren,

    this amazing !!!
    go Indonesia

    http://awhnymous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. The necklaces and the earrings are really pretty and sweet
    And you look really pretty in the photo. I can't teke pictures like that of myself!

    ReplyDelete
  16. Love your jewelry


    http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
    twitter & instagram : @fashionrlounge
    Fashion room lounge

    A chic kiss ;)

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design