Saturday, August 3, 2013

DIY: Easy Earrings Box - Membuat Tempat Anting Sendiri

 Easy Earrings Box - Membuat Tempat Anting Sendiri
Finally, I post my DIY project. I didn't have much idea lately hahaha but finally I made it \m/. Today DIY post will be about how to organize your earrings and make your own cheap easy box for your earrings. If you have many earrings, I'm sure you don't want to put everything in a box like it show in the first photo cause ofcourse it will broke your earrings lol and you will be confuse to find the right earrings you want xD
 To make this DIY, The stuffs that you need are easy to find and won't make you spend alot money on it :)

Akhirnya aku buat ini pos DIY, soalnya akhir-akhir ini aku miskin ide T_T wehehehe. DIY pos hari ini tentang, bagaimana cara mengatur anting-anting kamu dan membuat box murah dan mudah untuk anting kamu. Kalau kamu nih punya banyak anting ya, pasti kamu nggak mau kan naruh antingmu di box, seperti yang bisa dilihat di foto pertama sebelah kiri ini.  Cara kayak gitu bisa bikin anting kamu rusak plus kamu juga bakal bingung waktu lagi pilih anting yang mau dipakai xD
 Untuk membuat DIY ini, barang yang kamu butuhkan cukup mudah didapat dan murah ;)



 Easy Earrings Box - Membuat Tempat Anting Sendiri
YOU WILL NEED / KAMU AKAN MEMBUTUHKAN:
1. Any box will work just fine, I used this wafer stick box lol / Kotak apapun bisa dipakai, kebetulan aku pake kotak astor ini, tapi ini bukan untuk promosi si astor hahaha
2. I think it called Styrofoam, I got this from my package box but if you don't have, you can buy it in craft shop maybe? don't know lol  / Mungkin ini disebut, Styrofoam, Aku dapetin ini dari paket barang tapi kalau misalnya kamu nggak punya, kamu besi beli di toko tapi aku nggak tau toko apa xD 
3. Glue / Lem
4. Cutter / kater

DIY: Easy Earrings Box
Cut the line as it shown in the photo / Potong garis seperti yang terlihat pada foto

DIY: Easy Earrings Box
Follow the step by step as it shown in the photo. Reason why I did the 3 & 4 steps, It will make the box strong and not broken very easily 
Ikuti langkah demi langkah seperti yang terlihat pada foto. Alasan mengapa aku melakukan langkah 3 & 4, itu adalah agar kotak menjadi lebih kuat dan tidak mudah rusak.

Membuat Tempat Anting Sendiri
You can use the box like just that but I make mine a little cute by glue some origami papers on it. But you can decorate yours the way you want to. Maybe with some ribbon or flowers, anything :)
Kamu bisa pakai kotaknya gitu aja tapi aku buat punya aku jadi sedikit lebih enak dipandang. Aku lem kertas lipat ke sisi-sisi kotak. Tapi kamu bisa mendekorasinya sesuai yang kamu inginkan. Bisa dengan pita atau bunga plastik lucu, apapun terserah kamu :)

Follow the photos below. Cut the styrofoam until it fit the box then glue it on it~
Ikut gambar di bawah ini. Potong styrofoam sampai semuanya muat terus lem~
Membuat Tempat Anting Sendiri

Membuat Tempat Anting Sendiri

tempat anting murah

DONE! Look at it now~ Beautiful, clean, make your eyes relax from all the mess before~ I have this box on my table now and I always see it whenever I feel down lol It's relaxing~ 
SELESAI!! Lihat itu~ Canti, bersih, bikin mata jadi seger dari semua kejorokan sebelumnya~ Aku sekarang taruh kotak ini di atas mejaku dan aku selalu ngeliat ini kapanku aku merasa sedih hahaha pokoknya liat ini jadi relax~

easy cheap earring box
Some of the earrings here, I got from wholesale-orders. I make review, Order review wholesale-orders.com
Beberapa anting disini aku dapatkan dari wholesale-orders. Aku buat review tentang itu di Wholesale-orders.come Order Review

Does my DIY project help you? or you have other ideas? 
I would like to know, please comment below~
Apakah DIY ini membantumu? atau kamu punya ide lain?
Aku pingin tau nihh, komen dibawah ya~

I have 3 Giveaways. Open Worldwide. Everyone can join as long as you live on EARTH..
Simply click on the pictures and follow the rules then It means you are entered and have chance to win!
Efoxcity x Luch Luch Craft Giveaway imomoi x Luch Luch Craft Giveaway Lotus Blossom Design x Luch Luch Craft Giveaway

Follow on Bloglovin Toko Luch Luch Craft

53 komentar:

  1. Hello from Spain: beautiful creation. I like the box .. Keep in touch

    ReplyDelete
  2. Nice DIY idea :D

    Giveaway- http://oliveneedspopeye.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-firmoocom.html

    http://oliveneedspopeye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Oh, it's a lovely idea! I will use it if needed, for sure! You know why I say if needed... if I just knew this idea before... in May I bought an earring holder for many pairs, a plastic one... well, but one will always need more holders for more earrings along life, so I can still do your idea! Thanks for sharing it, you are so talented!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you Denise <3 hahaha yes always need more. i'm glad it help ^^

      Delete
  4. How cute, I will need a box like that =)

    By the way, I want to invite to attend my first giveaway! Giveaway Here

    It will be nice if you can join =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks =) i'll enter your giveaway later

      Delete
  5. Hiii from Switzerland, great box!
    http://miramoda.net/

    ReplyDelete
  6. Wooow!!! How cute and how creative :-D

    http://www.sanasramblings.com

    ReplyDelete
  7. Hi Inge, lovely idea, thank you.
    Have a lovely weekend.
    Dusana :-)

    www.letnedni.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Letne ;D have a lovely weekend you too :)

      Delete
  8. Wow! creative and smart! Thanks for the tutorial. :)

    ReplyDelete
  9. This is such a cute DIY idea! I now can have a cute place to store my earring!

    Google + / Twitter / Bloglovin


    with love, Cassandra xx
    http://backtofive.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. really great ideia,im going to try this :D
    http://thelittlefashionistafx.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  11. cool idea !!

    http://dorota-nevergiveup.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. So creative dear
    great diy
    love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Hi there
    Great blog
    Do you wanna follow each other on bloglovin?
    Let me know
    Kisses

    www.deeaella.blosgpot.ro

    ReplyDelete
  14. so great
    xx

    http://losaway.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Good DIY ideas. Thank you for your comment on my blog. I keep in touch with you.
    I follow your blog among the readers as Judit Törtei.
    As I follow my Facebook Judit Törtei.
    As Judit Törtei'll follow you GFC.
    I follow on Twitter as torteij88.
    As I follow Bloglovin judyyaranyos.
    http://tuttiigiornidelconsiglidiunadonna.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  16. This is really a great idea. :) If I'm just an accessories person lover, this one would really help.

    xx Diana
    http://stylegrenade.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Hey.. thank you so much for visiting my blog.
    I will join your giveaway btw.
    Would you mind following each other? thanks!!

    xoxo,
    www.divandagitadesiani.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. keren idenya... kebetulan antingku ud bejibun *__*

    http://thecurvybutterfly.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. This is a great idea!
    Love DIY-ing
    Take a look at my blog?
    Http://bethanyxalice.blogspot.com xx

    ReplyDelete
  20. Aku juga suka DIY kak, nice post! kreatif ;)
    http://ayurukhmanadewi.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Cute blog sangat inspiratif😊😊
    D blog aku jg ad beberapa diy >> seputaranakkost.blogspot.com 😊😊

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design