Wednesday, July 3, 2013

My Cats Birthday Pssstt~~ It's Actually My Mom Birthday

husband and wife cat
The day before birthday
if you follow me in my facebook, you probably know that I will post this xD My cats birtday!! Well.. actually it was moms birthday xD Well I will just tell you the actual story!! Fufu and Pino birthday was on June12th and Nebu birthday was on June 25th. We wanted actually celebrate the birthday on their birth date but.. My mom have another idea. She wants to celebrate their birthday together with her birthday on June 29th xD And Here we are now!

Kalau kamu follow aku di facebook pasti tau yaaa kalau hari ini aku mau nge-post tentang ulang tahun kucingku!! Ya sebenarnya sih ulang tahunnya mamaku xD Aku ceritain aja ya ceritanya.. Jadi ulang tahun Fufu sama Pino itu tanggal 12 Juni dan Ulang tahun Nebu tanggal 25 Juni.  Sebenarnya sih kita mau ngerayain ultah mereka di tanggal lahirnya mereka tapi si mama punya ide lain, dia mau ngerayain ultah mereka bareng ultah mama, tanggal 29 Juni xD

cute cat couple
Hahahah They slept together, YING YANG~ anyways fufu is pregnant AGAIN! So is Merci. Wow I will have new kittens soon.. For you who didn't know, I have 5 cats and they have their own blog The Story Of My Cats It's a blog about them. I posted it since the first day I have my first cat, Nebu.. and and I tell you yeah~ we also celebrate Fufu2 (Fufu and Nebu's daughter) 3 months old birthday!! She born on March 29th ^_^

heheheh Lucu ya tidurnya mereka?? kayak bentuk simbol ying yang gitchu. Tau nggak sihhhh?? Si Fufu ini hamil Lagi!! Si Merci juga.. ya ampun aku bakal punya kucing-kucing kecil lucu lagi~!! Buat kamu yang nggak tau ya aku kasih tau, aku punya 5 kucing dan mereka ini punya blog mereka sendiri di The Story Of My Cats Ini blog tentang mereka. Aku pos udah dari awal aku punya kucing pertamaku, Nebu.. dan dan aku kasih tau ya~ kita juga merayakan ultah si fufu2 (anak fufu ama nebu) dia ultah ke 3 bulan!! Lahir tanggal 29 Maret. Jadi ini perayaan ultah untuk sekalian menghemat biaya bikin kue.


cat cake

cat garden cake

CURIOUS??
PENASARAN??

easy cake for cat

cute cat cake

hehehe it's Cat in the garden cake, if you see. Do you see it? xD
My mom bake the cake and my job to decorate the cake. I was in hurry so It didn't look neat >.<
hehehe Itu kucing di taman, kalau kamu perhatikan. Keliatan kayak kucing ditaman nggak sih?
Mamaku bagian buat kuenya dan aku bagian dekorasi. Aku terburu-buru waktu itu jadi kuenya kelihatan nggak rapi >.<

cat birthday
Fufu, Fufu2 and mom
cute cat birthday
Need to used flash cause Nebu really didn't want to celebrate his bday lol  He just want to sit in front of fance.. relaxing~ well it's actually Nebu active time. It means, "Don't hold me for this silly party!!" said Nebu lol
simple present for mom birthday
Me gave my birthday present to mom~ 
For you who keep wondering. How old are they now?? Relax~ I will answer. Nebu, He is 2 years old so He is 24 years in human age huhuhuh my cat is older than me T^T yeah ofc, he already have 8 kids and for Fufu, She is 1 years old so 16 years in human age. awww Fufu is a teenager. Thank god she didn't have pimples lol.. 

Untuk kamu yang terus bertanya-tanya. Duhh umur berapa sih mereka ini?? Tenang~ Aku bakal kasih tau jawabannya, enggak kusimpan sendiri, aku bagi-bagi informasinya. Nebu, dia umur 2 tahun jadi umur manusianya 24 tahun huhuhuh kucingku lebih tua dari pada aku T^T ya jelaslah.. dia aja sudah menghasilkan 8 anak. Untuk si fufu, dia umur 1 tahun jadi kalau di umur manusia dia masih umur 16 tahun. awww si fufu masih remaja~ syukur deh si fufu nggak punya banyak jerawat hahaha

COMPLIMENT THEM~ TELL THEM HOW CUTE THEY ARE~
for more update. Follow me on bloglovin or like my facebook or be my friend on g+
Follow on Bloglovin
---------------------------------------------------------------------------------------
Kamu suka nggak sih sama kue dekorasiku? ;)
Aku jual loh kue tart dengan desain yang cantik di sini
Aku terima pesan antar khusus daerah Surabaya dan Sidorajo dan Sekitarnya.
Check aja link di bawah ini ^_^

48 komentar:

  1. Nice Cake!!!http://tieshafashion.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  2. aww! that's a great idea, i hope you had a great kittycat party :)
    xx

    ReplyDelete
  3. Kucingnya lucu bangeet hahaha!Happy birthday yay!

    with love,
    http://currentlybreathing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Happy birthday to your mum and cats. I hope the cats have a healthy pregnancies and all their kittens survive.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you Carlyn :) I hope so too!

      Delete
  5. MMM, the cake looks yummy :)

    Happy Birthday to your kitties and special birthday wish to your mom :)

    ReplyDelete
  6. cute ^w^

    xoxo
    so-maraaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. y ampuunnn lucuunyaa, salaam y n met ultah buat mamamu, n kucing"mu, smg panjang umur yaa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih dear dari mama ama kucingku ^^

      Delete
  8. Sooo cute cake!! I love this!!

    ReplyDelete
  9. How cute !!!! ^ O ^ I have 5 cats ; D

    ReplyDelete
    Replies
    1. really?? I didn't know! I'd love to see your cats :D

      Delete
  10. So beautiful cak!Amazing pictures!
    Happy birthday!
    http://www.youtube.com/watch?v=EYgKesYSwK8

    ReplyDelete
  11. You and your mom look pretty!
    Nice cake!
    x
    Stella from a A Shiny Place

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you Stella! ^^ she's pretty :)

      Delete
  12. how fun! what a great idea!

    ReplyDelete
  13. Aww happy birthday to your sweet mom! Wishing her the very best:)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw!! Thank you ^^ I'll tell my mom. she would be happy :)

      Delete
  14. Cute cake and great looking mama!! Happy Bday!!
    xoxo
    Coco et La vie en rose
    Coco et La vie en rose on Bloglovin
    Coco et La vie en rose on Facebook
    (Please don't forget to follow me via bloglovin if you haven't already. Huge thanks!!)

    ReplyDelete
  15. Happy birthday! I love the cake :) Would you like to join my summer give away party? Love, Anna

    www.fashionanna.com

    ReplyDelete
  16. you're so talented sis! the cat cake is very cute <3

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design