Monday, July 1, 2013

Blush AS Lipstick

chuAs I already told you before about my blog schedule here. So after my previous fashion post about me loving my new bag from choies here. It means right now I will post my very first beauty post lol. I'm very exciting as I type this cause I was so into craft and fashion, and as a girl I also love make-up and skin care. It's so fun to share with you!! ^_^ Seperti yang sudah aku katakan sebelumnya tentang jadwal blog pos aku disni . Kan kemarin aku pos tentang fashion, tas baruku dari choies disini . Berarti sekarang waktunya aku pos tentang beauty pos pertama aku!! Aku seneng banget berasa dag dig dug gitu hahaha soalnya aku biasanya pos tentang kerajinan tangan atau fashion.. tapi sebagai gadis yang cute aku juga suka banget sama dunia permake-up ama perskin-care. Jadi aku mau bagi-bagi informasi yang ku tau buat kamu seorang ;)

Blush-On AS Lipstick
I'm not a girl who have many make-up products.. I just have enough. it's because I don't want to waste my money on make up lol So I can save money and buy more skin care product, that I still couldn't find the right one for my skin.. 
anyways cause I have 3 lip glosses, I usually don't wear cause you know lip gloss they never last for long time on your lips. So I make this tutorial! you can make your lip gloss more tinted and last longer  ^_^

Jadi aku ini bukan cewek yang punya banyak make-up huuhhuuuh. Aku cuman punya secukupnya aja soalnya aku nggak suka habis-habisin uangku buat make-up aja. Aku lebih seneng simpan uangku buat skin care produk yang cocok buat aku, ini aja masih dalam masa pencarian..
btw anyway busway kan aku cuman punya 3 lip gloss aja yang aku biasanya males banget make ya soalnya itu tuhh dia pasti nggak bisa tahan lama di bibirku ini.. jadi aku bakal buat tutorial gimana caranya supaya si lipgloss kamu itu lebih berwarna dan tahan lama ^_^

make your ownlipstick
As you can see in the first photo. I used maybelline blush and lip gloss. And going to make a red lipstick.
I mix lip gloss and blush. 2:3 . So it means add blush one more than the lip gloss. if you want to make it more red or pink. Just add more or less blush :)

seperti yang udah kamu liat di gambar sebelumnya. Aku pake maybelline blush ama lipgloss. Aku bakal bikin lipstick warna merah. 
Jadi aku mix lip gloss ama blush dengan perbandingan 2:3 jadi artinya si blush ini harus lebih banyak dari pada lip gloss tapi kalau kamu mau buat warnanya lebih nge-jreng lagi. tinggal di tambahin blush lebih banyak aja :)

Blush-On AS Lipstick

and I put this lipstick case. But you can put anywhere you like. Example contact lens case.
dan aku taruh hasilnya ke tempat lipstick yang udah nggak kepake. tapi kamu bisa taruh dimana aja suka suka kamu. misalnya di tempat contact lens yg udah nggak ke pake 

emergency lipstick

1. Bare lips 2. lip gloss 3. the lip gloss mix with blush
So the third one is more pink and cover my purple lips line butter than 2 xD
jadi foto yang ke-3 itu kelihatan lebih pink dan juga bisa menutupi pinggir2 bibirku yang ungu itu lebih baik dari pada no 2

beautiful eyes

I'm watching you!!!!!!!!
Do follow me on bloglovin and like my facebook page or add me in G+
DO IT! or you will see those eyes on your dreams lol kidding but follow me there to get more update ;)
Follow on Bloglovin

DO YOU FIND THIS POST HELPFUL? :D
anyways enter my giveaway ^-^ easy rules and you can win $100 and one of these clothe ^-^
just click on the pic below. Your enter means alottttttt :D
Dskon.com x Luch Luch Craft Giveaway

89 komentar:


  1. I love the color..so nice lips with this tips!
    Have n awesome night!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you helena! ^^ have a nice awesome night too

      Delete
  2. I am following you on everything Inge... cool idea to make your own lipstick shade :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Launna. will follow you back :D

      Delete
  3. ihiiy, infonya berguna sekali mba, kapan2 mau coba bikin adonan lipstik sendiri jg ah ^^

    udah aku follow bloglovinnya ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ^^ di coba :D
      thanks ya ku follow back ;)

      Delete
  4. is it safe ?
    aman gitu ga ? kan ntar kemakan :|
    klo aq mah buat sendiri dari lip tint deengan lipbalm

    btw kita samaan ya
    makeap mah ga usah banyak2
    hemaaaaaaaaaaaatt beb hehhe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya aku udah check2 sebelum ngepost ini aman apa nggak >.< jd klo nggak sering2 sih aman2 aja.

      yaaay samaan yaaa. ku sih klo liat orang beli buaanyak eyeshadow warnanya pada sama semua. aku kasian ama uangnya :( kn klo cmn eyeshadow semua juga ama aja.. xD

      Delete
  5. so cute and love the effect of lipgloss mixed with blush..so creative dear. We joined your persunmall giveaway, please join ours too : ) thank you

    xoxo

    http://canvirries03.blogspot.in/2013/07/win-fashion-piece-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. toss !!!
    iya tuh
    entah kenapa punya banyak warna yang sama semua
    jadi giman agitu yah, lah wong punyaku aja ga habis2 kok, padahal cuman secuil -A-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xD jarang pake ya? iya klo misalnya punya banyak lipstick kn wajar krn warnaya beda gt ya ato banyak foundation wajar juga bs aja krn nggak cocok. tp klo banyak eyeshadow o.o emang sih mereknya beda jd beda apanya gt. tp kn sama aja, warna coklat beda merek juga jadinya warna coklat hahaha xD

      Delete
  7. Hello from Spain: I like your lipstick color. Keep in touch

    ReplyDelete
  8. Hola!!acabo de conocer tu blog y me quedo a seguirte para no perderme las novedades!!
    Te invito a visitar el mío por si quieres pasar!
    Te espero en:
    http://www.miredline.blogspot.de

    Muchas gracias!

    ReplyDelete
  9. This is a really cool idea doll. Thanks for the FYI and as for you moving into beauty posting too, do it! I'd love to see more


    SDMxx
    www.daringcoco.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thank you Sonia for your support >.<

      Delete
  10. Very pretty lip colour! Love it!! xo

    ReplyDelete
  11. very interesting post, congratulations ^ ^

    kiss

    http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

    ReplyDelete
  12. cantik.. oke juga tuh ya, blush dijadikan lipstik, biasanya lipstik yg djadikan eyeshadow/blush..

    ReplyDelete
  13. waw aq baru tw blush bisa dijadiin lipstick, biasany kan lipstick yg dijadiin blush, haha nice post ^^

    ReplyDelete
  14. That's a pretty cool idea! Definetley saves money from buying tinted lip glosses. :)

    vegcourtesy.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Can you do a reverse of this tutorial? Something like, turning your lipstick into a blush. Coz right now I have more lipstick than blush!

    btw, I just followed you in bloglovin and GFC, care to follow back?

    A Hint of Sunlight

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes ofc :) but they are many tutorial like that in the internet :D but i'd love to make ^^
      sure i will ^^

      Delete
  16. thanks for the review :)

    the STYLE Fringe BLOG
    http://the-stylefringe.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Smart!!! ^^

    http://visitkarlina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Interesting thing... Didn't know that. Not sure if I will use that, to make all my lip gloss pink or red, but I may try one day to do a bit. :D

    Ahaha, "thos eyes will appear in your dreams". XD

    Pretty Inge! ^o^

    ~Nadya

    ReplyDelete

  19. I love your blog! :)

    Follow on bloglovin?
    www.dyverst.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Great idea!~ ^__^ This post was definitely helpful! <333

    Would you like to follow each other on Bloglovin? Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    ReplyDelete
  21. PRETTY :)
    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/2013/06/persunmall-summer-style-international.html

    ReplyDelete
  22. Nice trick! I had heard before of amking a lipgloss a blush, making it also an eyeshadow, mankign a shadow a lipgloss (adding little water, then, done), making an eyeshadow bloush,a nd etc, the ideas are infinite.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow you know alot o.o aw thank you dear! :)

      Delete
  23. you have pretty eyes :-)

    carol
    http://fashion-bells.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Nice tip!

    Kiss from Italy

    Nicky
    www.mywishstyle.com

    ReplyDelete
  25. what a clever idea, I would never have thought of doing this! xo

    ReplyDelete
  26. Briliant idea & i love the colour jadi lebih cantik pinknya <3
    Sis Inge..aku mau nanya, tp jgn ketawa with my silly question yach :-p
    Itu homemade lipglossnya berasa aneh gak? trus kan kalo pake lipgloss suka makan & minum gitu, itu kalo kemakan amankah? (>_<) bila pertanyaan saya terlalu aneh, abaikan saja, xixixi

    ReplyDelete
    Replies
    1. enggak kok pertanyaannya wajar :D
      enggak berasa aneh. berasa kayak pake lipgloss aja. nggak ada rasa apa2.
      klo khawatir sebelum makan minum bisa di hapus dulu ^^ klo aku sih karena juga jarang pake jadi ya ku nggak lap2 juga xD

      Delete
  27. Beautiful makeup, you look lovely :)

    I noticed your comment on another blog and I wanted you to know that the "Google friend Connect" will never leave us, it is a misunderstood. You can read all about it "HERE"

    So, I'd love if you checked out my blog, and if you like it, can we follow each other on “GFC”, “Google+”, and bloglovin? I promise I’ll follow you back <3

    x❤x❤

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"






    ReplyDelete
    Replies
    1. yes i know its the google readers. but many bloggers keep saying its the gfc.. which can make people confuse.
      i think we already follow each other ^^ but i will check it to make sure :)

      Delete
    2. I'm sorry dear, I mistook you for another blogger! Yeah we are following each other on GFC and bloglovin for some time ;)
      Anyway, I was not following you on Google+, but now I am, and I'd be very happy if you follow me back :)
      Keep in touch sweetie! Hope you have a fabulous day ahead<3

      x❤x❤

      "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




      Delete
  28. Awesome idea :) hehe


    http://forever-youngstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Great post
    love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Nice post sist ^^ aku suka warna lipsticknya (y)
    ohya i am new follower , salam kenal :D

    http://sistersdyne.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih dine ^^ nanti aku follow balik ya ^^

      Delete
  31. ide yang cemerlang...such a brilliant idea ;)

    ReplyDelete
  32. cute blog!let’s follow each other on gfc&bloglovin?
    flw me and tell where u’ve followed me!
    Also I kindly invite u to join Persun giveaway! And win summer clothes or 100$ gift card! Just 3 simple rules! Here is the link http://mooreann.blogspot.com/2013/07/give-them-away.html
    All the best

    ReplyDelete
  33. Thats so cool! Love the idea!

    ReplyDelete
  34. Def have seen this before, such a useful tip! Thanks for sharing!

    xoxo
    Janelle

    ReplyDelete
  35. thank you for great tips! jadi langsung pengen nyobain deh hehe, kebetulan ada blush on yang rusak abis aku jatuhin >.<

    salam kenal :) new follower here, mind to follow each other? ^^
    cloverinascafe.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. Tips yang bagus neh untuk blush ON yang pecah tapi kalau masih mulus sayang :D

    ReplyDelete
  37. cute
    tapi aku kayaknya gak bernai coba takut waktu makan/minumnya itu >.<

    My Blog

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design