Saturday, June 8, 2013

ORDER REVIEW: Wholesale-order.com

wholesale-orders.com review
For 5 days didn't publish any post, it's killing me inside hahaha so yeah! I'm here xD 
I couldn't wait to post this but finally It's publish. I've been waiting all my orders from wholesale-orders.com arrived. Finally the last one is arrived today ^^ yay!! 
But I think it wasn't last because I order one necklace from them again xD
So I will review 5 items. Hope it helpful xD


Udah 5 hari nggak posting apa-apa >.< udah ngerasa kayak ada yang kurang di dalam jiwaku halah xD
Aku udah nggak sabar untuk posting ini padahal udah lama di draf. soalnya aku mau nunggu sampai semua orderanku dari wholesale-order.com sampai semua ke sini ^^ dan akhirnya barang terakhirku datang hari ini~!
Tapi mungkin bukan yang terakhir juga soalnya aku order satu kalung lagi dari mereka xD
jadi aku bakal review 5 barang. semoga ini bermanfaat buat kalian ^^

1. Blue Flower Earrings 
wholesale-orders.com order review
I already make review here. If you want to get same earrings you can order here. It's free shipping :)
aku udah buat review di sini. kalau misalnya kamu pingin anting yang sama kayak ini bisa beli di sini. ini gratis biaya antar :)

2. Cute Black Flower Earrings
cute free shipping earrings

beautiful earrings from wholesale-orders.com
 to have same earrings as mine, you can buy it here it's free shipping :) out of the 3 earrings I ordered, I like this one the most. It's just so pretty :) for less than $3 it is nice quality :)
untuk mempunyai anting yang sama seperti aku, kamu bisa beli di sini di sini, biaya antarnya gratis :) dari 3 anting yang aku beli dari mereka, ini yang paling aku sukai. cantik banget untuk ukuran dia yang kurang dari $3

3. Beautiful Orange Earrings
free shipping wholesale-orders.com

beautiful earrings
 To order earrings like mine, you can buy it here  It's free shipping. I like this earrings but too bad when it arrived to me. One of the earring was broken T_T .. sad.. the stalk not stick also the orange part already separated from it earrings.. 
At first I thought I couldn't wear this beautiful earrings. Thank god I had this glue, it save the earrings life. I recommend you to have this kind of glue, didn't have to be UHU thought xD 
Also I recommend you to ask the seller to put them in a box when they ship it. So this kind of thing wouldn't happen to you :)
kalau mau order bisa di sini gratis biaya pengiriman. Aku suka sama anting-anting ini tapi sayang banget waktu dia sampai eh ternyata ada kerusakan T_T sedih. jadi tangkai antingnya itu udah copot ditambah lagi si bunder orangenya itu copot semua.. 
pertama aku mikir udah nggak bisa di betulkan nih eh untung aja ada lem UHU ini. aku rekomendasikan deh. murah kok cuman Rp 4000 nggak cepet kering lagi dari pada lem sejenis ini.
Aku sarankan kalian buat minta sama penjualnya untuk naruh ini di box supaya kejadian kayak gini nggak terjadi :)

wholesale orders review

4. Black Necklace
trusted china online shop wholesale-orders

thank you wholesale-orders.com

trusted online shop wholesale.com

trusted online shop wholesale-orders

If you interest buy Here. I was actually surprise with this necklace because it's pretty big and fat o.o 
I thought it was flat and small hahaha xD but yeah I like it.
Kalau kamu tertarik beli di sini. Aku sebenarnya agak terkejut sama kalung ini soalnya dia lumayan besar ya o.o aku kira dia itu tipis kecil xD

5. Cute Mouse Necklace
cute earrings wholesale-orders china

wholesaleorders review

free product for blogger
If you want here. I like this one. since it's red and have big head xD just like the 'black necklace' I didn't know it's that big xD I thought it's small and cute. Since I know it's hug I like it more. But I don't get why there are holes in mouse ear hmm...

Kalau mau di sini. Aku suka sama yang ini karena dia merah juga punya kepala yang besar bangettt. Seperti 'black necklace' aku nggak tahu kalau ini kalung ternyata sebesar itu. Aku pikir dia kecil lucu tapi nggak apa-apa sih soalnya setelah liat dia besar gini aku jadi semakin suka xD Aku cuman nggak ngerti kenapa kok ada lubang di telinga tikusnya hmm..

----------------------------------------------------------------------------------------
I was going to make a separate post but I think I will say just say here.. THANK YOU FOR MY 1150 FOLLOWERS!! you are awesome!! ^^ I really am very happy with your support and comments. It's giving me energy to keep blogging and give the best helpful blog post for you :) this is a heart for you <3 love you!

Aku rencananya mau buah pos tersendiri tapi akhirnya diputuskan untuk di pos di sini aza.. TERIMA KASIH BUAT 1150 PENGIKUTKU!! Kamu itu memang cetar membahana ;) Aku beneran seneng nih sama support dari kamu dan juga komennya. itu semua memberi aku energi untuk tetep buat pos pos baru di blog ini yang doanya, semoga bermanfaat untuk kalian :) Makasih ya, aku kasih hatiku untukmu nihhh <3

I have on going giveaway from Persunmall. 
You can win one item you like to join GIVEAWAY HERE
  Follow on Bloglovin

38 komentar:

  1. Great look
    Kisses from Miami,
    Borka
    www.chicfashionworld.com

    ReplyDelete
  2. Hello from Spain: I like your purchases. Beautiful pendants. Keep in touch

    ReplyDelete
  3. cute items
    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. I Love Cute Mouse Necklace, is very beautifull.
    Kisses.

    http://elhadazul10.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  5. I love love love the earrings and you look so gorgeous <3

    lovehairstyles1.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Que pendientes tan bonitos! besos

    ReplyDelete
  7. lovely accessories :)
    xo
    http://aboutwomenandnotonly.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. I love the earrings... they look really sweet on you :) I am glad you were able to fix the broken one... I am not so handy, lol

    ReplyDelete
  9. Cool :)

    Would you like to follow eachother?
    Follow me and I will follow you back

    http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

    ReplyDelete
  10. nice lovely accessories <3

    xoxo
    http://singingthumbelina.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Que lindos acessórios amei ^^
    tem muito bom gosto amei o do mickey ^^

    beijos

    ¦ Blog Dany's Place

    ¦ Tutorial e Dicas

    ReplyDelete
  12. kalungnya cantiiiiiiiik <3
    modelnya juga cantik <3
    tpi sayang, ga tlalu suka pke aaksesories sih -_-

    ReplyDelete
  13. Hi, Inge, these earrings are so cute! And I like the Micky Mouse necklace, so funny!
    Enjoy your weekend and many thanks for stopping by!
    Love, Ines

    ReplyDelete
  14. Love your look and earrings
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    ReplyDelete
  15. I like your earrings! So pretty :D

    ReplyDelete
  16. sukaaaa sama black necklace :D

    girlsweethings.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Love the earrings!!! great pieces:)


    www.plogstyle.com

    ReplyDelete
  18. You're so cute, I love the pic with the black necklace <<33

    ReplyDelete
  19. ooh al the earrings are soooo cute!! :D

    katslovefashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Hi, how have you been doin?
    So many new cute things! I really like the earrings, but I would to say my favourite is the mouse necklace JUST because is something completely different from what I have.
    Nice buys!
    Oh, too bad the earring was broken but there are always ways to fix those problems.

    ReplyDelete
  21. that's such a cute necklace!! :)

    I hope you're having a beautiful day ~ XO
    NEW POST: www.chriissydollxo.com
    Let's connect at GFC and BLOGLOVIN'

    ReplyDelete
  22. Heyyy... have a look at my blog.. ur interview is up! Sorry I took time! :)
    http://pineapple-ish.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  23. Great post :)
    Summer giveaway on my blog, check it out :)

    xx Sofie

    Your Princess is in Another Castle

    ReplyDelete
  24. I love all of the earrings you bought, so cute!
    xox,
    Cee
    www.cocoandvera.com

    ReplyDelete
  25. Omg I want the mouse necklace!!

    http://nobresonho.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  26. ihh bagus bagus earingnya, bisa dibeli tu kalo Natal, biar tampil lebih menawan.. hehe

    visit my blog : http://lolobua.blogspot.com/2013/06/dress-blazer-korea-daebak.html

    ReplyDelete
  27. I am in various styles, I can not keep one, lol ♥ ♥ ♥

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design