Tuesday, November 27, 2012

Liebster Award!

OMG OMG I'm nominated in LIEBSTER AWARD by beautifyiu.blogspot.com and  Atanasia Tika check thier blogs. They make nice reviews about beauty products!
when I first saw this comments on my blog and it said that Im nominated. I really am so happy T^T. 
I had really sucks bday, it just sucks as hell and this nominated is giving me happiness!!

liebster awards
So! because their question is in Bahasa and so I will post it in bahasa and answer it in English and Bahasa  :D
if you curious about the questions and answer hehehe
you can just check the sidebar and you'll see google translator? just choose the language you want



I started!

Rules: 
  1. Kalo kamu dapetin award, terimakasih sama yang udah ngasih award ke kamu, post-in link blognya di post-an blogmu.
  2. Tulis 11 hal tentang dirimu.
  3. Jawab 11 pertanyaan orang yang udah tag kamu.
  4. Pilih 11 blogger yang menginspirasi kamu, yang follower blognya kurang dari 200 orang, dan tulis juga link blog mereka di post-an kamu.
  5. Bikin 11 pertanyaan untuk mereka jawab.
*Jangan lupa kunjungi blog mereka dan kasihtau kalo kamu nominasiin mereka.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

11 things about me

1. I'm addicted with blog followers. whenever I open my blog. first time I checked is how many followers i have today hahaha xD it just, if i see someone follow me, i feel like someone really like and read my blog. that makes me very happy!
2. I'm easily cry. like if I watched sad drama, I cry. I watched movie, I cry...
3. I hate cockroach like really really hate. dislike. whatever.  
4. I have sooooooooooooooo many manga books. I'm collecting it. I read many manga. not anymore now since I grow up, I like to spend my money to clothes, shoes, makeup xD
5. I love love shoes! love it! if I buy shoes I will wear it right after I pay it xD or wear it while I pay it xD
6. I love animals. especially hamster. my dream is make the biggest and famous hamster farm in the world.
7. I can walk in the mall, just shopping from this store to other store. when I did it I can walk 7 hours nonstop
8. I can only do exersice for 2 weeks everymonth. the other 2 weeks I get very lazy and stop exercise. thats why I stuck in my weight 
9. I'm addicting to this dress game names Poupee (see my sidebar)
10. I have 5 cats and 1 guinea pig
11. I never ever have more than 1 hamster at the same time. so if i have hamster and i buy new hamster. one of them will die.. its always happen. so.. sad..



Question from beautifyiu.blogspot.com

  1. Apa motivasi kamu buat bikin beauty blog?  I dont have beauty blog. but I was planning to make one but then I think there are too many beauty blog and so then make this craft blog xD beside I love crafting.
  2. Product all time favorite? I dont have now.. still searching..
  3. Target dalam hidup kamu yang ingin kamu capai? I just want to be happy. Married and rich.
  4. Harapan untuk beauty blog kamu? uhmm.. I hope many more people read my blog and like it ^ ^
  5. Apakah orang- orang sekitar kamu mendukung kamu dengan kecintaan kamu terhadap beauty related stuffs? yes. but mom told me to not spend alot money on it lol
  6. 6 places you want to go to? uhmm.. 1. I want to go to US 2. when I'm in US I want to go to Michigan, im so cute. 3. I want to go to Venice for my honeymoon 4. I want to go to space 5. I want to go to meet my grandma, she lives far away and last time I met her I was 7 yrs old I guess 6. I want to go to heaven when I die :D
  7. Siapa atau apa penyemangat kamu ketika kamu down? It's my cute boy. hes just so very patient with all my mood and he can make me feel very happy when I'm down. I'm so happy that I know him ^^
  8. Beauty guru favorite? I don't have. I just watch many video in yt.
  9. Kapan pertama kali tertarik dengan makeup dan beauty products? I forgot, but not so long time ago. maybe when I see my self in the mirror and I look dull so I was thinking make up will help then I learn.
  10. Pede keluar rumah tanpa make up sama sekali? depand, I used to go outside, to the market around my house without make up at all. but I dont think I can do it if I go to mall xD I need to look pretty to make other girls jealous~ lol
  11. Make up apa yang selalu kamu bawa- bawa kemana pun kamu pergi? eyebrow. super important.. also powder and eyeliner. 
Question from Atanasia Tika
1. kalo eyeliner, kamu pilih Gel, Pencil or Liquid? aduh bingung, klo aq sih pilih yg gel ya, soalnya lebih gampang aja xD 
2. Kalo uda pakai bb cream high SPF, kamu masih mau pakai sunscreen gak? iya masih. mungkin karena udah terbiasa

3. Lebih suka blush yang powder atau cream? cream. katanya sih klo kulitnya berminyak jgn pilih yg cream2an tapi aku paling suka cream xD

4. produk make up kamu lebih suka beli online atau langsung ke storenya?(kalo online,sebutin ya)   langsung ke storenya. emang lebih mahal tapi gpp, ga usah nunggu lama barang dateng xD

5. Skincare yang wajib buat kamu tiap pagi dan tiap malam? aku bersihin muka, pake milk cleanser and toner, trs pake krim malam plus obat jerawatku
6. Alat make up apa yang pernah kamu beli yang kamu anggap paling menguras kantongmu? sejauh ini ga ada.. soalnya aku nggak pernah beli yang mahal2 banget
7. Sebutkan Brand make up yang kamu targetkan untuk di beli dimasa depan? klo make up sih ga ada. tapi aku pingin beli etude house wonderpore ^^
8. sebutkan beauty blog yang kamu bookmark? banyak ^ ^ aku paling suka blog beauty orang Indonesia xD daripada yg luar2 
9. Apa yang pengen kamu kembangkan dari kesenangan make up kamu? (buka studio make up atau jasa make up dll) makeupin keluarga klo ada acara penting xD
10. Produk make up apa yang pernah kamu beli dan mengecewakan, atau kam merasa harga dan kualitas gak sebanding? mungkin pixy eyeliner. emang harganya cmn 20rb tapi aku ga bisa pake nih eyeliner!! -_-.. 
11. Pernah merasa ada yang mencibir make-up-an kamu gak? (misalnya, ada yang ngeremihim kamu atau gimana, ceritakan kalo ada) ga pernah sih.. tapi aku pernah dipanggil 'ibu' gara2 makeup ku ketebelan >_> ama mas2 yang jaga toko lagi. arrghh aku kn baru 20 thn -_-' sebel!!!

Question from me

1. kalau kamu punya kucing terus dia gigit kamu, apa yang kamu lakukan ke dia?
2. kamu lagi naik sepeda, tiba-tiba hujan. kamu tetep lanjutin sepeda-an ato berteduh?
3. siapa boyband Indonesia favorit kamu?
4. klo kamu punya rumah sendiri, kamu lebih milih disain sendiri ato pake jasa orang lain?
5. berani nggak kamu jalan dirumah sakit sendirian waktu malem hari di lorong yg nggak ada orangnya?
6. gaya rambut favorit kamu?
7. do you want to meet ghost or alien?
8. klo nanti, waktu kamu bangun tidur trs ada banyak zombie yg berkeliaran di sekitarmu, apa yg kamu lakukan?
9. trs klo si zombie ini makan kamu, what part of body do you want them to eat first?
10. kamu lebih milih cowok yang bad boy atau yang baiiiikkk buanget?
11. what animal do you want to be? and why?

I'm nominating...

1. ElszaDanDunia
2. Miss Bunny Beauty
3. Manga Home
4. My DELLilah
5. Beautiful Channel
6. Easy Cooking
7. Nuphie Novita Prascilia
8. RaisaAngelin
9. Aliceorionaaxelle
10. Diary puteri ratnasari
11. Hijab and make up beauty

Thanks all~ ^^

12 komentar:

  1. Congrats!!!
    Hey what about following each other? Visit my blog and let me know, it would be great to keep in touch!
    XOXO
    Ylenia

    ReplyDelete
  2. Congrats for your award!!! and thank you so much for your visit!!!
    I follow you now!
    Have a good week!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
  3. Congrats on the award! I hate cockroaches too (and moths!). It's good that you at least exercise for 2 weeks even if you stop for the other 2 - I don't do any at all :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xD i guess many people dont like cockroaches. yeah walking is exercise too! :D

      Delete
  4. congrats!!! I've just started following you, if u would follow me back i'll be very happy :)

    http://glamourdrama.blogspot.it/2012/11/primo-mese-di-vita-giveaway.html OPEN GIVEAWAY!

    ReplyDelete
  5. Congratulations :)
    I would like to invite you to join my GIVEAWAY! 25 persons will win $20 vouchers :)

    http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. well congrast so, would u visit ma ^^ http://moshi-mochi.blogspot.com
    it contain bout handmade cute stuff cause i do really love cute stuff and design ^^ especially crochet doll (japanese craft)

    ReplyDelete

Thank you~~ You comment you get a hug and kiss from me hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design