Thursday, August 17, 2017

Nude Color Outfit - I Love it!

Nude Color Outfit - I Love it!

Nude Color Outfit - I Love it! - So few days ago, I found a thrift store and found this cute clothes. I think it's kind of like Liz Lisa's top hehe. I bought it. Pair it with Skinny pants so I wouldn't look so fat and since I wear hijab now. I choose a Hijab with same color as the top,  It suit good, I think! :)

Thursday, August 10, 2017

Fashion : I bought A New Skirts !



Hello Guys!

Today I wanna post about my new skirts that I bought few days ago from one of my favorite boutique in my town and I felt very lucky because I got a special price which is 50% off every item and it's so amazing! it's not even a holiday time or big day so I really am surprise to found out about the special price! woo hoo!!

Though I only bought 3 skirts because this skirts is the one that suits me among others. And I really really like it. I only took a photo of the skirt but next time I'm going to post my OOTD with it :)



This maroon  skirt is adorable. I love dot around the bottom. it's  lovely !





My most favorite is this pink skirt because when I put it on me it looks swell and it is absolutely gorgeous. And I like the fact that the color is pink soft, it's actually the first pink skirt I ever own XD it's a bell skirt, I think.


Friday, August 4, 2017

Does Sasuke Love Sakura? (NARUTO MANGA)


WHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! I read manga since I was little, now I am a 25 years young girl LOL so I don't read manga that much, only some in LINE WEBTOON. I have a lot of manga books and Naruto is one of my favorite among many mangas that I've read :D Omg I was soooooo young when I first read it. I grew up with it whahaha.

Wednesday, July 26, 2017

Curhat Nggak Penting Kok..

Cerita nya aku kegendutan.. -,- .. di ejek orang gendut2 nggak masalah sih. Nggak ngaruh. Nggak sakit hati karena udah biasa aja sih. Karena di bilang gendut itu kan kenyataan.. wong nyata nya gendut. Kalau di bilang kurus nah itu namanya nyindir, perlu lah di gorok yang ngomong itu (becanda hehe)
Anyways permasalahan baru dari aku yang gendut ini adalah.. aku jadi sakit -.-... dada ku suka sesak gitu. Aku cek ke dokter ternyata kolestrol sama asam urat ku ruar binasa.. padahal masih umur segini tapi udah kayak emak2 umur berapa gityu -.-.. akhirnya minum obat tiap hari deh...
Di tambah lagi, aku kan super sibuk (cieee) ya sibuk kerja gitu deh.. kalau tidur malam banget, jam 1-2an.. kalau sibuk banget kadang subuh baru bisa tidur.. duh.. jadi kepala ini sering pusing..
Di tambah lagi dan lagi, makan aku nggak sehat banget. Untuk bisa mengeluarkan inspirasi dan ide, otak ini butuh asupan yang manis-manis.. jadi sering banget pesen yang manis, semisal terang bulan, cake apa aja... duh..

Max nya hari ini..
Karena nggak tahan dengan dada yang dikit2 sesak ini dan kepala yang sering banget pusing ini, aku memutuskan untuk merubah my lifestyle yang amburadul -.-.. Alhamdulillah dapat hidayah..

Cerita nya mau ikut diet mayo biar selain bisa tambah sehat, juga bisa nurunin berat badan (nanti aku review tentang diet mayo ini di sini)
Cerita nya juga setiap hari mau olahraga. Bukan olahraga berat sih. Olahraga biasa aja cuman 5 menit. Tapi capeknya ruar binasa.. bikin aku keringetan banget di campur mual mw muntah wkwkwk biasa nggak pernah gerak, kerja juga seringnya duduk doang..
Ceritanya juga mw lebih care sama kulit aku.. karena malas bersihkan muka.. nih muka jadi banyak jerawat kecil-kecil.. jadi mau lebih care biar mulus lagi wkwk, soalnya aku tipe yg nggak suka pke make up jadi cuman pke bedak doang dll.. udah deh..
Ceritanya juga aku mw lebih aktif di blog ini :) Pingin lebih banyak share hal2 yang bermanfaat buat para pembaca sekalian :D
Ceritanya juga aku mau makan buah yang banyak penganti cemilan2 aku. Kalau soal sayur aku no problem, suka sayur.. cmn kalau buah itu kayak gimana gitu deh.

Udah deh gitu aja.. nggak penting sih curhat nya untuk di baca..
Cuman kadang aku suka baca posting2an aku (haha). Biar postingan yang ini jadi reminder buat aku. Belum nikah dan punya anak tapi udah sakit2an kayak orang udh tua gitu.. duh nggak banget. hehe
Doa kan yaaaa semoga my healthy life style ini bisa berlanjut selama2an :D

by Inge Lakawa

Sunday, June 18, 2017

Summer Time! Swimwear and Playsuit from YOINS



Hey dear,What season is your favorite??


If someone ask me this question , my answer is summer season. One of the reason is because in my country, Indonesia,  we always have a summer in the whole year. Indonesia is a tropical country. So we have a tropical weather in here. Mostly is hot, sometimes it rains J

So you see , since I’ve never visit another country with 4 seasons on it, I’ve never experience myself in  other seasons to become fall in love with it. Althought winter sounds nice, but  I still think summer is the best for fashion  because in this seasons we can wear any dress we want to. Short dress + sandals. Tank top or any kind of shirt with jeans or short skirt. so, summer is lovely J

And anyway, the best part about summer is you can spend the time on vacation, go to beach, or tropical island, or just swim in swimming pool or go to a fun park  to play water such as waterpark.  
So since it’s been summer in many countries now, i want to make a wishlist of my  favorite Fashion swimwear from YOINS

1. Army Cross Front Bodycon Bikini Swimwear



I really really like this one! it's sexy, and sporty, and I love the cross front cropped top that made this swimwear special. if you are visit the store, you will find many various color of this swimwear such as red, brown , white. And all of other colors are no less gorgeous than this one.

2. White Contrast Cut Out Swimsuit



 are you looking for a swimwear that doesn't open up too much but still sexy? then this one is the best choice.  The contrast black and white and the cut out detail make this swimwear perfect.

Tuesday, June 6, 2017

Cara Memasang Instagram Widget Di Blog Sidebar

Cara Memasang Instagram Widget Di Blog Sidebar


Cara Memasang Instagram Widget Di Blog Sidebar - Halo.. postingan model gini kayaknya sudah pada tau yaa. Tapi .. tapi.. tapi.. ini kan versi update nya hahaha :D
Siapa sih yang belum punya instagram? Pasti kamu punya lah yaa, walaupun jarang di pakai tapi punya kan? ato keseringan pakai sampai tiap detik tiap menit tiap jam instagraming terus..? Nah, bagi yang suka maian instagram terus juga suka nge-blog. Supaya tetap eksis harus dong yaa punya instagram di blog dan blog di instagram, iya kan?? Kalau blog di instagram kan gampang aja ya tinggal di tambahin link di bagian profil ya kan?
Nah kalau instagram di blog..
Gini nih cara nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design