Thursday, March 15, 2018

Fashion: I am Happy Anywhere I Can See the Ocean


Fashion: I am Happy Anywhere I Can See the Ocean - and even tho the tittle is about ocean. This post or the fashion is nothing about ocean at all hahaha. Because I think if I going to the beach wearing that style, it'll be really uncomfortable due to the hot sun on the beach hahaha. Well, I still wear my hijab tho but I just don't wear those top hihihi

Thursday, March 8, 2018

Fashionmia: Cute Summer Outfit 2018

Fashionmia: Cute Summer Outfit 2018
Round Neck Colorful Pleated Skater Dress

Fashion: Cute Summer Outfit 2018 - you know summer is just in couple of moths \^o^/ and who's excited?? One of the best thing about summer is we can wear cute outfit that show our skin!! haha!!
and I will show you some cute outfits I found recently. As they said, sharing is caring ;) When I saw these outfit, I immadiately think about making a blog post about it. And here some of my favorite dresses for this 2018 summer~!!

Wednesday, February 28, 2018

Best Wedding Dresses by MILLYBRIDAL


Best Wedding Dresses by MILLYBRIDAL -  Hallo!! Finally yeah I post something haha. Because yeah you know the holiday~the work and lalala things I only making excuses haha!!! 
Anyways guys, in my 26th year of my life. I want to get marry!! So I checking a wedding dress, even tho I don't have 'the man' who wants to marry me LOL but whatever lah I still can check some wedding dress, right???? Maybe I would find a good one~ The one I am in love with~ *the dress I meant :D 
And then I found this site MILLYBRIDAL - UK.MILLYBRIDAL.org and they sell very cute wedding dresses >.< the price also reasonable >.< 
Please check some of my favorite wedding dress and help me choose yeah~!!! haha

Sunday, February 11, 2018

REVIEW Makanan: Mommy Seblak Basah Instant

REVIEW Makanan: Mommy Seblak Basah Instant

REVIEW Makanan: Mommy Seblak Basah Instant - Gendut2 gini aku picky loh kalau makan hehe dan akhir-akhir ini suka banget makan seblak. Hampir setiap hari gojekin seblak tapi cuman mentok level 1 aja, seringnya nggak ber level, iya nggak tahan pedes tapi suka seblak okkk???  dan aku udah coba banyak merek di gofood tapi cuman suka sama satu ini aja, nama nya 'seblak judes' di sidoarjo :D Enak, porsi banyak, nggak mahal juga :D
Tapi sekarang udah enggak lagi, soalnya bisa buat sendiri. Lihat resep dan cari cara membuatnya di youtube. Gampang banget ternyata, 10 menit sudah selesai :D Lumayan hemat ongkir dll hehe

Nah beberapa saat yang lalu waktu aku pergi berburu komik murah, 5.000 dapat 3 di pameran Gramedia di Plaza Marina. Akhirnya mampir ke Papaya market because karena aku I hungry laper gitu loh haha. Tapi pinginnya makan yang snack2 macam bola ubi hah nyambungnya sama seblak nggak ada blas...

Tapi si adikku menghampiri akyu yang sedang duduk cantik menunggu bola ubi unyu-unyu di goreng dari yg chibi berubah jadi chibo :D Ya nggak penting lah ya   Anyways, adikku bilang, "kak ada seblak instant, nggak enak paling" terus aku kayak, " O_O what the what!! Kita harus beli!!" karena guysss itu unik gitu yaa!!! Kalau katanya Tamaki from Manga Ouran High School Host Club, kita ini hidup harus coba banyak hal, karena pengalaman itu yang penting :D ya kaaannn~

Saturday, February 3, 2018

Fashion Spring 2018: Cute Dresses From BerryLook


Fashion Spring 2018: Cute Dresses From BerryLook - Hello ^^ So recently I found nice site, they are selling cute clothing for women and and also it's Cheap Women's Clothing!! How awesome!!! I know because a lot of you love cheap but cute but also nice quality clothing, right, right, right??? Well at least, I do :D 
That is why I want to share with you this information I know :) So the online store is called 'BerryLook' as I already mention in the title LOL. BerryLook shipping worldwide and right now, their 'popular product' is on sale up to 70% OFF 
In this post, I want to choose cute dresses that you can wear on this year spring season :)

Sunday, January 28, 2018

Saat Hobi Saya Menulis Semakin Di Apresiasi Banyak Orang Berkat IDN Times




Ketika seseorang bertanya kepada saya " apa hobimu ", saya selalu menjawab : Membaca,membaca dan menulis. Kemanapun saya pergi, saya selalu membawa buku untuk dibaca. Dan ketika ada jeda waktu antara pekerjaan dan makan, saya akan kembali membuka lembaran demi lembaran dalam buku dan kembali membaca lagi. Dan disaat pikiran saya terlalu penuh dan berisik dengan segala percakapan, pemikiran, dan spekulasi dari yang saya baca, saya akan menuliskannya.


Kalau dari paragraph diatas, kesannya seperti saya adalah orang yang memiliki banyak pengetahuan atau informasi ahahahaha gak kok XD Yah, tapi seperti itulah gambaran seseorang yang gemar membaca. " The more that you read, the more things you will know. The more that you learn, the more places you'll go." Kata Dr. Seuss. Tapi apa gunanya sebuah informasi jika kita tidak bisa berbagi? Bukankah informasi itu sumber berita. Dan berita harus disiarkan agar orang-orang tahu. Bisakah saya menjadi salah satu orang yang menyebarkan informasi atau meng-share melalui kegemaran saya dalam menulis melalui sebuah artikel? Mampukah saya padahal saya bahkan tak pernah mempelajari tata cara menulis artikel yang benar sebelumnya? Akan banyakkah orang yang mengapresiasi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Luch Luch Craft Template by Ipietoon Cute Blog Design